Studio Hoge Heren | fotostudio Rotterdam

Studio Hoge Heren is dé fotostudio uit Rotterdam die oog heeft voor stijl en kwaliteit. Wij zijn haarscherp in foto en video en bestaan sinds 2004. Wij maken professionele en eigentijdse foto’s voor zowel particulieren als zakelijke klanten en werken door het hele land. Kwaliteit en perfectie staan bij ons voorop. Onze stijl van fotografie is modern, fris en vrolijk. Onze manier van werken is persoonlijk, professioneel en met een vleugje humor. Onze fotostudio is gevestigd op de 26ste etage van gebouw ‘De Rotterdam’ en biedt daarmee een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Trouwfilms, trouwclips én meer

Naast fotograferen in de allerbeste kwaliteit maakt Studio Hoge Heren ook video’s voor particulieren. Wij maken toffe trouwfilms en toonaangevende trouwclips (same day edit). Onder de vlag SHH Productions produceert Studio Hoge Heren bekende televisieprogramma’s voor RTL4 en online video content.

Onze visie en ambitie

Ons motto is: ‘alleen het beste is goed genoeg’. Wij maken graag moderne en bijzondere fotoreportages en video’s waarmee wij onze klanten verrassen. Wij steken al jaren boven het maaiveld uit door continu te investeren in belangrijke zaken zoals apparatuur, mensen en hun kennis. Daarmee onderscheiden wij ons duidelijk van de rest. Wij geloven heel sterk in het onderhouden van goede relaties met klanten, leveranciers én partners. Samen sta je sterker.

Onze voorwaarden

Studio Hoge Heren B.V. levert haar fotografie en video’s voor particulieren volgens de Algemene Voorwaarden zoals die zijn opgesteld door de Nederlandse Fotografenfederatie, versie oktober 2011, aangevuld met de specifieke afspraken zoals die altijd keurig worden vermeld in onze offertes of e-mails.

Algemene voorwaarden Studio Hoge Heren

Ons team

Onze partners

Studio Hoge Heren werkt onder meer samen met de volgende merken

Onze referenties

Dit zeggen onze klanten over ons