belevenis cadeau kerst familiefotografie fotograaf

Belevenis cadeau voor kerst: familiefotografie bij Studio Hoge Heren

De dagen zijn korter geworden. De bomen in het park hebben hun prachtige, rustieke bruintinten gekregen. Jij zit met jouw hoofd nog volop in de zomer, op volle terrasjes… Maar dan vraagt een collega jou ineens wat jij met de feestdagen gaat doen. “Oef, oh nee, dat gaat echt al weer opschieten”. Je hebt nog niet echt een plan. En bij de gedachte dat je dan ook weer op pad mag voor een passend cadeau, krijg je het spontaan benauwd. “Wat kan ik nu weer verzinnen?”. “Oh nee, niet weer dat diplomatieke bedankje van mijn moeder voor hetzelfde parfummetje dat wij haar de afgelopen tien jaar ook gaven. Ze kan er een winkeltje mee beginnen”.

Wellicht kunnen wij jou helpen dit jaar een stuk origineler en vooral heel veel waardevoller te zijn. En wel met Familiefotografie.

Populair zijn de zogeheten belevenis cadeaus. Uitstapjes, doe-dingetjes, een festival of evenement. Activiteiten waarmee je waardevolle ervaringen opdoet met het hele gezin of familie. In plaats van spullen, verzamelen we tegenwoordig liever mooie herinneringen. En laten we eerlijk zijn: herinneringen zijn over het algemeen ook veel langer houdbaar dan spullen.

Een herinnering dat voor altijd meegedragen wordt is een familieportret. Een mooie serie foto’s van de familie of een gezin waarop nog heel vaak terug gekeken zal worden. Of dat nu bladerend door een fotoalbums, door die mooie vergroting aan de muur of al scrollend door al je foto’s op de telefoon.

Familiefoto’s maken is iets dat velen op hun To-Do lijstje hebben staan maar het vaak vergeten te doen….tot het mogelijk te laat is. We zijn mensen van alle dag. We leven hier en nu. Doe het daarom nu en niet later. Krijg geen spijt. Familiefotografie kunnen we heel mooi aanbieden in de vorm van een speciale cadeaubon dat prima past onder elke kerstboom.

Het kan een uitdaging zijn om, zeker bij wat grotere groepen, een moment te prikken waarop iedereen naar de fotograaf kan. Wees er dan gerust op dat wij familiefotografie ook op doordeweekse avonden, in het weekend (zaterdag en zondag) en zelfs in de aankomende kerstvakantie voor jullie kunnen verzorgen. We vinden altijd wel een geschikt moment.

Cadeaubon voor familiefotografie bestellen?

Wil jij familiefotografie cadeau doen voor kerst? Een cadeaubon kan voor ieder bedrag worden uitgegeven. Wil jij gelijk een moment reserveren om met jouw gezin of familie bij ons langs te komen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. Bel van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 5 uur met 010-4134579 of buiten kantooruren direct met fotograaf Fred op 06-15487866.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt van ons geheel vrijblijvend informatie over deze mooie belevenis!