Heb jij iets te vieren maar kun je geen origineel cadeau vinden? Geef een rondje fotograaf!

Staat er binnenkort een jubileum op het programma? Of vindt je dat die goede vriend of vriendin het echt een keer verdiend om in de spotlights te staan? Geef ze dan een bezoek aan de fotograaf cadeau. Een bonnetje voor de parfumerie of doe-het-zelf-zaak is zó 2016.

Studio Hoge Heren ziet de laatste tijd de belangstelling voor het weggeven van een fotoshoot enorm toenemen. Niet gek natuurlijk. Je geeft hiermee immers een belevenis cadeau: op de foto gaan in een super moderne fotostudio op de Kop van Zuid met uitzicht over de Maas en Rotterdam. En tja, die foto’s zijn natuurlijk van de allerhoogste kwaliteit en zal nog lang plezier aan beleefd worden.

Lijkt jou een leuk idee om iemand hier een plezier mee te doen? Neem dan contact met ons op en haal, op afspraak, een mooie cadeaubon bij ons op. Wij weten zeker dat je hiermee iemand heel blij gaat maken. Cadeaubonnen kunnen voor elk gewenst bedrag worden uitgeschreven.

Familiefotografie Rotterdam

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.