Dol op familiefotografie

Familiefotografie. Onze fonkelnieuwe, moderne studio met uitzicht over de Maas doet het goed bij families en gezinnen. De ruimte wordt regelmatig gevuld met enthousiaste mensen. Jong, oud, camera-geniek of de ‘ik hou niet op foto’ types. Fotograaf Fred helpt ze, met zijn opzwepende manier van werken, graag het beste in zichzelf naar boven te halen. En dat lukt eigenlijk altijd. Actie is reactie; dus als je als fotograaf veel energie en humor geeft…dan krijg je het in de regel ook keurig terug. Flits!

Voor het maken van een mooi familieportret vertrouwt men dus nog steeds graag op de kennis en kunde van een echte fotograaf in plaats van de camera in de iPhone. En terecht. Dit doe je niet elke dag. Probeer die drukke agenda’s maar eens over elkaar te leggen. Niet te doen! En uiteraard wil je een familieportret in handen hebben dat voor jaren meekan en waar met plezier op terug gekeken kan worden. Het gebruik van de juiste apparatuur is dan echt wel een must.

De redenen voor families om op de foto te gaan zijn zeer uiteenlopend. Van een cadeau voor jubilerende opa’s en oma’s tot aan de minder vrolijke dingen die zich in een mensenleven kunnen voltrekken. Wij houden van deze verhalen. Het helpt ons goed in te leven in de mensen die voor onze camera’s verschijnen; de mensen waarvoor wij dagelijks fris en fruitig ons bed uit springen om er iets moois voor te maken.

Familiefotografie Rotterdam

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.