Fotoshoot Ik BBQ voor jou

Het Rotterdamse bedrijf Studio Hoge Heren heeft in haar fotostudio in opdracht van SHH Productions de eerste sfeerfoto’s voor het programma ‘Ik BBQ voor jou’ mogen schieten. Dit programma wordt gepresenteerd door Koert-Jan de Bruijn, onder meer bekend van zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. De sfeer van het nieuwe RTL4 programma staat voor de gewone man die van barbecuen houdt, met name de stoere types die achter het vuur staan. De stijl van het programma zie je daarom terug op de foto’s in een strak en mannelijk jasje. Een donkere en mysterieuze maar uitnodigende indruk is wat Koert-Jan de Bruijn met de fotoshoot achterlaat om jou alvast te verwelkomen in de wereld van het barbecueën.

Fotografie wordt bij Studio Hoge Heren zeer professioneel gedaan met camera’s van het merk Hasselblad. Dit zijn camera’s die worden gebruikt voor diverse internationale projecten op een hoog professioneel niveau. Aan kwaliteit en stijl hecht Studio Hoge Heren veel waarde en dit wordt bevestigd door het apparatuur & team waarmee wordt gewerkt. Zowel in onze studio als op locatie’s worden de scherpe foto’s in de allerhoogste resolutie geschoten. Diverse keuzemogelijkheden zijn tot uw beschikking om het resultaat naar wens te realiseren. Van baby- en kinderfoto’s tot een fotoshoot met tv-presentator Koert-Jan de Bruijn, Studio Hoge Heren maakt geen onderscheid en staat voor moderne en professionele fotografie van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.