Fotoshoot voor magazine met Humberto Tan

Je moet er niet gek van opkijken als je bij Studio Hoge Heren een bekende Nederlander tegen het lijf loopt. Wat je misschien (nog) niet weet is dat wij naast onze fotostudio, waarmee het allemaal ooit begon, ook een tak van sport hebben dat zich bezig houdt met het produceren van formats voor televisie en online. De presentatoren van onze programma’s komen uiteraard wel eens langs op kantoor of doen een fotoshoot voor een productie. Kijk er dus niet gek van op als Jochem van Gelder voorpiept bij de koffie of Pernille la Lau uit de lift stapt als jij gang naar de fotostudio maakt.

Deze week hadden we de eer om Humberto Tan te mogen ontvangen. Wij zijn als fotograaf gevraagd om een fotoshoot te doen ter ondersteuning van een interview dat Humberto hield met Henk de Jong, ondernemer in de verpakkingsindustrie. Henk doet het rustiger aan nu, is gek van motorsport en was op het moment waarop het interview gehouden moest worden aan het trainen op een circuit in Spanje. Gelukkig hebben we naast verstand van fotografie dus ook de kennis en middelen in huis om Henk vanuit Spanje in de studio te krijgen via een livestream. En zo geschiedde het.

Henk is het hemd van het lijf gevraagd over ondernemerschap, zijn grootste succes en mislukking. Maar ook over wat zijn verdere ambities zijn nu hij niet zozeer meer moet maar nog wel mag. Binnenkort dus allemaal terug te lezen. Zodra wij een link van het artikel hebben ontvangen zullen wij die hier met je delen. Zo ook de foto’s die door fotograaf Fred Smulders zijn gemaakt bij deze fotoshoot.

Fotograaf Studio Hoge Heren ontvangt Humberto Tan

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.