Studio Hoge Heren ondersteunt landelijke wervingscampagne van De Bijenkorf met foto en video

Het mooiste warenhuis van Nederland, De Bijenkorf, is op zoek naar nieuw personeel. Om de diverse functies een duidelijk ‘gezicht’ en ‘profiel’ te geven is een uitgebreide fotoshoot gedaan bij fotostudio Studio Hoge Heren in Rotterdam.

Foto’s en video uit deze fotoshoot worden gebruikt op de speciale website www.werkenbijdebijenkorf.nl en in een social media campagne. Bedenkers van deze campagne is het Rotterdamse bedrijf Daily Dialogues. Zij ontwikkelt voor diverse grote opdrachtgevers spraakmakende campagnes.

De foto’s voor deze campagne zijn gemaakt met de Hasselblad H6D-100c. Opnames zijn gedaan in onze fonkelnieuwe fotostudio op de 26ste etage in gebouw ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid. Een professionele en inspirerende omgeving voor zakelijke en particuliere fotoshoots. Een kijkje achter de schermen nemen in onze fotostudio? Bekijk dan deze backstage video.

Voor meer informatie over fotografie en videoproducties van Studio Hoge Heren bel met 010-4134579.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.