Familiefoto van toen en nu

The past is the future

Je kent het wel. Bladerend door al je oude fotoalbums kom je die leuke familiefoto tegen uit het verleden die gekoppeld is aan prachtige herinneringen. Maar, de kwaliteit is er flink op achteruit gegaan, de foto is verkleurd of heeft zelfs afgegeven op de andere bladzijde… Het liefst wil je diezelfde familiefoto, maar met de technologie van nu. Kan dat?

Hoe vaak heb je oude vrienden of familieleden over de vloer en trek je je fotoalbums uit de kast? In de realiteit liggen ze natuurlijk stof te happen op je zolder, maar als er zich toch zo’n moment presenteert, dan sta je te trappelen al je jeugdherinneringen weer tentoon te kunnen stellen. Nostalgie is een van de weinige emoties die dit gevoel in je los kunnen maken. Zelfs na de 100ste bladersessie.

“Wat jammer van de kwaliteit.”

In je hoofd ziet het er allemaal een stuk rooskleuriger uit dan het in werkelijkheid is. Want het moment dat je een van die albums openslaat baal je enorm dat de familiefoto’s er nog slechter uit zien dan de laatste keer dan je ze hebt laten zien aan een naaste. “Wat jammer van de kwaliteit”, hoor je je jeugdvriend al zeggen. Natuurlijk heeft het vintage ‘effect’ op jouw familiefoto zo zijn charmes, maar er blijft nauwelijks meer wat over. Hoe los je dit op?

Recreëren en restaureren

Maak de familiefoto opnieuw! Nee, echt. Trommel je ouders, broers, zussen, neven, nichten, ooms en tantes bij elkaar op en herbeleef het moment dat de foto destijds is genomen. Op dezelfde locatie of in de fotostudio van Studio Hoge Heren. Met misschien wel dezelfde soort kleding en in elk geval dezelfde pose. Hoe leuk is het om na jaren nog een keer diezelfde foto te maken met het hele gezin. En ditmaal hoef je niet bang te zijn voor het snel gedateerd te raken van de opnames: die worden in de hoogst haalbare kwaliteit van nu voor je gemaakt.

Wil jij weten hoe het maken van een serie familiefoto’s in de studio’s van Studio Hoge Heren eraan toe gaat? Bekijk onze video en krijg een kijkje achter de schermen.

Meer info of plekje in de studio reserveren?

Bel ons gerust en stel al jouw vragen. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in en dan nemen wij snel contact met jou op.