Bruidsfotografie Rotterdam Studio Hoge Heren bij Hello Beautiful

Ga gratis naar Hello Beautiful in Amsterdam

Studio Hoge Heren is ook ditmaal weer aanwezig op hét meest uitgesproken bruidsspektakel van het jaar: Hello Beautiful in Amsterdam. Met ook dit jaar weer aanwezig dé koning van de trouwjurk: Mr Randy Fenoli himself.

Met een uitgebreide catwalk show, meet & greets en uiteraard de nodige leveranciers waar je heerlijk ongestoord kunt gaan snuffelen, is dit hét event voor de aanstaande bruid waar je moet zijn geweest. Studio Hoge Heren is er vertegenwoordigd met haar topklasse bruidsfotografie en trouwvideo’s en trouwclips.

En daar hoef je niet lang op te wachten want het is al komend weekend. Hallo Beautiful wordt gehouden in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Wij mogen 10 aanstaande bruidjes blij maken met een gratis entreekaart! We hebben er 5 voor de zaterdag en 5 voor de zondag. Op=op. Het enige dat hij hiervoor hoeft te doen, is een e-mail sturen met jouw contactgegevens, jullie trouwdatum en dé reden waarom jij hier naar toe moet. Stuur jouw e-mail voor aanstaande donderdag naar marcel@studiohogeheren.nl. Dames die in aanmerking komen voor een gratis entreekaart, krijgen hierover uiterlijk donderdag einde dag persoonlijk bericht. Heb je niets gehoord? Dan zit jij er helaas niet bij. Bellen met kantoor hierover heeft geen zin.

Natuurlijk kun jij altijd het zekere voor het onzekere nemen en zelf kaarten bestellen via www.hello-beautiful.nl. We zien je graag komend weekend in Amsterdam.

World Fashion Centre
13 Koningin Wilhelminaplein
1062 HH Amsterdam
Nederland

Bruidsfotografie Rotterdam | Hello Beautiful Amsterdam 2018 | Studio Hoge Heren