Fotostudio van Studio Hoge Heren decor voor 'Het Perfecte Plaatje' van RTL4

Bijzonder verrast waren we over het telefoontje dat wij ontvingen van collega’s uit de televisiewereld, Talpa. Voor een bijzondere aflevering van het programma ‘Het Perfecte Plaatje’ wilde men graag de stijlvolle studio van Studio Hoge Heren gebruiken. Of wij dat wellicht leuk zouden vinden? Natuurlijk vinden we dat leuk! En zo geschiedde het.

Opnames vonden plaats op dinsdag 2 oktober 2018. Vier bekende Nederlanders die nog in de race waren (wiens namen wij hier niet zullen verklappen), presentator Tijl Beckand en een crew van zo’n 15 man zijn een volle dag in en om onze studio’s bezig geweest met de opnames. De opdracht van deze aflevering was een studio opdracht. Voor deze opdracht moesten de kandidaten hun eigen decor in elkaar knutselen. Dat deden ze in de televisiestudio van SHH Productions welke is omgetoverd tot een knutselkamer waar een gemiddelde Pipoos hobby-store nog een puntje aan kan zuigen.

Het was een drukke maar bovenal gezellige boel. Het was fijn samenwerken met de collega’s van Talpa en wij hebben alle vertrouwen in een toffe uitzending waarin alle hoeken en gaten van onze inspirerende werkomgeving te zien zal zijn.

Deze aflevering van ‘Het Perfecte Plaatje’ zie op sinterklaasavond, 5 december, rond 20:30 bij RTL4.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.