Photo Art op acryl of aluminium

Adembenemende rotspartijen in de Antelope Canyon in Arizona, de Erasmusbrug in Rotterdam, de skyline van New York, de Golden Gate Bridge in San Francisco, Hawaii of Dubai…waar ter wereld we ook zijn, wij raken altijd weer geïnspireerd door de bijzondere dingen om hen heen. Unieke opnames hiervan houden we niet alleen voor ons zelf want misschien zit er iets tussen wat jou raakt. Onze ruime collectie hoge resolutie Hasselblad foto’s van diverse objecten en natuur zijn beschikbaar  voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld als Photo Art op plexiglas of geborsteld aluminium voor aan de muur. Thuis of op kantoor. Desgewenst inclusief levering en montage.

Maar ook geven wij onze foto’s graag in licentie voor gebruik op drukwerk, website of magazine. Wil jij graag persoonlijke Photo Art maken? Neem dan contact met ons op en bespreek jouw wensen.

Meer informatie?

Op zoek naar kunst aan de muur (Photo Art) in zeer hoge resolutie? Wil jij graag een door ons gemaakte foto gebruiken (library) of iets op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op of kom kijken in onze studio’s hoe wij Photo Art toepassen. Heb je vragen en/of opmerkingen, dan sta ik altijd voor je klaar. Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866.