Studio-Hoge-Heren-portretfotografie-Rotterdam-Chimobi-2

Singer and songwriter Chimobi - bekend van The Voice of Holland - bij Studio Hoge Heren

Deze week hadden wij het genoegen om de Rotterdamse singer and songwriter Chimobi te mogen ontvangen in onze fotostudio voor het maken van een mooie serie portretfotografie. Chimobi heeft landelijke bekendheid verworven door zijn deelname aan The Voice of Holland. Met zijn fantastische auditie wist hij zich tussen een interessante schare zangers en zangeressen te begeven. In een verbluffende battle moest hij het helaas afleggen tegen zijn opponent. Chimobi ziet dit avontuur echter als een mooie leerschool en is er van overtuigd dat het nieuwe nationale en internationale kansen creëert. En daar geloven wij heilig in!

Portretfotografie voor PR doeleinden

Naast het werken aan nieuwe nummers wil Chimobi zich graag presenteren als artiest voor bijvoorbeeld het muzikaal omlijsten een trouwceremonie. We leerden hem daarom ook kennen op de Love & Marriage beurs waar hij zich oriënteerde op deze markt. Studio Hoge Heren is sinds jaar en dag vaste exposant op de Rotterdam edities van deze beurs. We raakten in gesprek en al snel ontstond het idee om gezamenlijk te werken aan een korte serie indrukwekkende portretfoto’s voor promotionele doeleinden. Deze week vond deze portretfotografie fotoshoot plaats in onze fotostudio en dit is een greep uit het resultaat. Vindt je ze ook mooi? Laat gerust een reactie achter.

Studio-Hoge-Heren-portretfotografie-Rotterdam-Chimobi-2

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.