Studio Hoge Heren bereidt zich met Rotterdamse Skyline ‘Plu’ voor op naderende Eurovision storm

Fotograaf Fred Smulders zag vanuit zijn fotostudio in de “De Rotterdam” met een big smile de bui al hangen. In mei 2020 zal de Eurovision storm over de havenstad losbarsten. Voor de eigenaar van fotostudio Studio Hoge Heren dé reden om samen met paraplu producent Senz° een speciale Eurovisie editie te ontwikkelen. Uiteraard voorzien van een iconische afbeelding van zijn stad Rotterdam.

Als topfan van s ‘werelds grootse muziek event droomde de fotograaf al jaren van een Nederlandse overwinning. Fred en het team van Studio Hoge Heren waren dan ook vervuld van trots toen Duncan Laurence er met de winst van door ging. Bij de ondernemer ontstond al snel het idee om zijn vele foto’s van stadsportretten van de Maasstad terug te laten komen in een gebruiksvoorwerp. Speciaal gemaakt voor het Eurovisie Songfestival. “Tijdens een stormachtige wandeling over de Erasmusbrug werd het idee voor de combi met Senz° geboren.”

Niet veel later besloot de Rotterdamse fotograaf zowel met Senz° als met de organisator van het Songfestival contact op te nemen. Een samenwerking met beiden partijen kwam snel tot stand. Onder voorbehoud zal de speciale Eurovision 2020 editie van de Studio Hoge Heren stormparaplu straks te koop zijn in webshops, en bij evenementen vóór en tijdens het festival. Bedrijven uit de regio wordt in deze fase de mogelijkheid geboden om de paraplu als bijzonder relatiegeschenk te pre-orderen.

Uiteraard hoopt de eigenaar van de fotostudio op een prachtige meimaand in 2020 met mooi weer, volop Eurovision-vreugde en wellicht een prolongatie van de titel. “Maar, helaas komt het hier ook vaak zat met bakken uit de hemel, dus hoop ik de paraplu regelmatig terug te zien in het Rotterdamse straatbeeld.”

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk in het kader van Eurovision 2020? Neem contact op met fotograaf Studio Hoge Heren of Senz° voor de mogelijkheden.