Een spectaculaire fotoshoot van 'Holland's Got Talent' Paul Andrei

Aerobics 3.0. Zo noemen wij de vaardigheden van Paul Andrei. Met het grootste gemak staat Paul op zijn handen en kan hij zijn lichaam in de meest ongemakkelijke houdingen manouvreren. Paul is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan Holland’s Got Talent, editie 2016.

Dit talent is fotograaf Fred van Studio Hoge Heren niet onopgemerkt gebleven en er ontstond al snel het idee om een spectaculaire fotoshoot met Paul te doen. Het thema: “stretching in the rain”

Afgelopen zaterdagavond was het zover. De fotostudio werd in gereedheid gebracht voor het maken van een serie energieke en bovenal mystieke foto’s. Een donkere achtergrond en zorgvuldig uitgekiende belichting vormden het uitgangspunt voor deze bijzondere fotoshoot. Rekwisieten: een bloemengieter en een storm-paraplu! U voelt al nattigheid?

Na enkele opwarmertjes met tof schoeisel en onze favoriete boomstronk werd het tijd om dé plaat te maken waar het feitelijk allemaal om te doen was. Een foto waarvoor slechts enkele pogingen gewaagd konden worden om hem te maken. Allereerst omdat het een flinke uitputtingsslag voor ons model Paul betekent maar niet in de laatste plaats vanwege het feit dat we met water werken…en we staan nu eenmaal niet in een zwembad of boven een afvoerputje maar in een fonkelnieuwe, high-tech fotostudio.

Het resultaat mag er zijn. Oordeel zelf. “Stretching in the rain” hebben we het pronkstuk gedoopt. Een mooie, kunstzinnige plaat waar de creativiteit letterlijk van af spat.

Ook een bijzondere fotoshoot doen? Bel met Fred. Die is altijd in voor iets bijzonders op het gebied van fotografie.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.