Studio Hoge Heren ontvangt opdracht voor vastgoedfotografie: De RottaNova in centrum Rotterdam

We zijn verheugd om aan te mogen kondigen dat Studio Hoge Heren een nieuwe opdracht voor vastgoedfotografie heeft ontvangen voor het fotograferen van het indrukwekkende bouwproject RottaNova. De RottaNova komt naast de iconische Markthal in Rotterdam. Deze mooie opdracht komt van projectontwikkelaar NEOO. Hiermee werken we reeds succesvol samen voor het project AIR Offices in Rotterdam.

RottaNova belooft een architectonisch meesterwerk te worden dat de skyline van Rotterdam zal verrijken. Maar wat dit project echt bijzonder maakt, is de locatie waarop het gebouwd wordt. Dat is op de plek waar vroeger de rivier de Rotte de Maas in stroomde. Momenteel vinden er daarom dan ook archeologische opgravingen plaats op deze plek, waardoor de geschiedenis van de stad letterlijk bloot komt te liggen. Dit samenspel van moderniteit en historie maakt RottaNova nu al een bijzonder bouwproject.

Studio Hoge Heren: Partner in Vastgoedfotografie

Als toonaangevende fotostudio in de regio Rotterdam zijn we trots om onze expertise in bouwfotografie te kunnen inzetten voor dit unieke vastgoedproject. Fotograaf Fred van Studio Hoge Heren zal elke fase van de bouw vastleggen met zijn Hasselblad camera. Van de eerste schop in de grond tot aan de voltooiing van dit meesterwerk. Onze foto’s van dit vastgoedproject zullen niet alleen dienen ter ondersteuning van de verkoopfase; ze worden ook gebruikt in de externe communicatie gedurende de uitvoer, zoals in sociale media kanalen die over het project gaan. Het is daarnaast niet uitgesloten dat de prachtige foto’s van Fred later terug te vinden zijn in een boek over de bouw van de RottaNova.

Wij danken projectontwikkelaar NEOO voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar vele uurtjes plezier op de bouwplaats.

Meer informatie over vastgoedfotografie van Studio Hoge Heren

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.