Familie fotoshoot

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken van toffe familie fotoshoots. Graag nodig ik jullie uit om naar mijn comfortabele fotostudio te komen. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor het allerbeste resultaat. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, vrolijk en eigentijds. Ik hou van het maken van familiefoto’s waar het enthousiasme vanaf straalt en waarbij iedereen zich overduidelijk op het gemak voelt. Met veel humor en geduld lukt dat elke keer weer.

Fred Smulders – familiefotograaf

Familie fotoshoot doen in Rotterdam

Een familie fotoshoot doen we in onze moderne en fotostudio fotostudio in het centrum van Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug. Buiten een familie fotoshoot doen, kan ook. Bij ons geen statige familiefoto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de familie fotoshoot kunnen jullie direct previews zien en je favoriete foto’s selecteren. Die worden na opname in alle rust in detail nabewerkt en digitaal aan je geleverd.

Familie fotoshoots doen wij altijd op afspraak. We nemen ruim de tijd voor jullie. We werken overdag, ’s avonds en in het weekend. Samen gaan we op zoek naar het meest geschikte moment voor jullie familie fotoshoot. Bel of App voor meer info en het maken van een afspraak.

Prijs fotoshoot bij Studio Hoge Heren

In de prijs voor een fotoshoot bij Studio Hoge Heren zit alles op en aan waar je bij andere fotostudio’s vaak apart voor betaalt. Bij ons geen verrassingen. We hebben twee standaardpakketten waar je sowieso uit kunt kiezen. Maar wil jij het graag anders? Geen enkel probleem. We stellen graag iets op maat voor je samen.

Fotoshoot STANDAARD

€169

In fotostudio op afspraak
Duur: 45 minuten (1 outfit)
Kies zelf je favoriete foto's
Prijs van nabewerking inbegrepen
3 foto's in kleur én in zwart-wit
Digitaal geleverd in hoge resolutie JPG

Fotoshoot UITGEBREID

€199

In fotostudio op afspraak
Duur: 1 uur (kledingwissel mogelijk)
Kies zelf je favoriete foto's
Prijs van nabewerking inbegrepen
10 foto's in kleur én in zwart-wit
Digitaal geleverd in hoge resolutie JPG

Prijzen zijn incl. BTW en zijn geldig voor particuliere portretshoots, familie fotoshoots en babyshoots. Tarieven gelden op werkdagen en in weekenden overdag. Vermelde prijzen zijn van toepassing op fotoshoots tot 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen (tot 12 jaar).

Dit is wat anderen over ons zeggen

Wil jij een familie fotoshoot boeken of heb jij een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw familieshoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.
    Cadeaubon voor een fotoshoot

    Op zoek naar een persoonlijk cadeau waarmee je iemand heel blij maakt? Geef een cadeaubon voor een professionele fotoshoot bij de leukste vakfotograaf van Rotterdam: Studio Hoge Heren. Gun het iemand om in de schijnwerpers te staan en mooie herinneringen te maken. Te gebruiken voor portretfotografie, familie fotoshoot, babyfotografie en meer. Een cadeaubon kan voor elk gewenst saldo worden uitgeschreven en blijft minimaal een jaar geldig. Gegarandeerd een cadeau dat in smaak valt.

    Ik wil een cadeaubon geven