Bruidsfotografie Rotterdam | fotograaf bruiloft

Jullie bruiloft is een dag vol mooie momenten met dierbaren waarvan jullie later absoluut niets willen missen. Het vastleggen van jullie bruiloft laten jullie dan ook graag over aan een professionele bruidsfotograaf. Studio Hoge Heren heeft meer dan 15 jaar ervaring in het maken van topkwaliteit bruidsfotografie en trouwvideo’s. Wij fotograferen altijd met camera’s van het merk Hasselblad; dé standaard in de wereld van professionele fotografie. Dit resulteert in kraakheldere en super scherpe trouwfoto’s. Nergens krijg je ze scherper. Een enthousiast team staat garant voor perfectie en plezier. Onze stijl is fris, modern en ongedwongen. Onze studio’s zijn gevestigd in gebouw ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade op de Kop van Zuid. Wij werken door het hele land.

Onze werkwijze

We bespreken jullie wensen in een uitgebreid intakegesprek bij ons in de fotostudio. Bruidsparen krijgen van ons altijd een gratis pre-weddingshoot ter waarde van 199,-. In deze studio fotoshoot breken we het ijs en gaan we op zoek naar jullie favoriete poses. Foto’s uit deze pre-weddingshoot zijn leuk om te gebruiken op bijvoorbeeld jullie Save the Date.  Vlak voor de bruiloft houden wij een puntjes-op-de-i gesprek. Hierin bespreken we jullie draaiboek, horen we over belangrijke gasten of gebeurtenissen en kijken we naar de logistieke details.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende oriëntatie Bekijk meer albums en accessoires

Jullie laten genieten is onze zorg

Onze foto- en videografen zijn vrolijk en communicatief. Ze breken met iedereen snel het ijs.  Zij volgen de gebeurtenissen van jullie bruiloft op de voet en hebben uiteraard veel oog voor gasten en details. Niets ontgaat een professionele bruidsfotograaf. Op een ontspannen manier halen zij het beste in iedereen naar boven. Als jullie gekozen hebben voor een trouwalbum worden jullie na de bruiloft uitgenodigd om de foto’s te komen bekijken. Samen selecteren we dan dé foto’s voor in het fotoalbum en de indeling. Hierdoor is jullie bruidsreportage altijd 100% naar wens is en kan het fotoalbum nooit teleurstellen.

Een bijzondere locatie voor de bruidsfotografie in gedachten?  Trouwen in het buitenland? Ook dat kan. Zo waren wij eerder op Curaçao, op Ibiza, in Las Vegas en in Death Valley met bruidsparen. Na de bruiloft iets bijzonders doen met de bruidskleding? Overweeg een ‘Trash the Dress’ met bijvoorbeeld onderwaterfotografie. Een professionele trouwclip of trouwvideo laten maken? Ook dat vindt je bij Studio Hoge Heren. Creativiteit kent geen grenzen. Graag bespreken wij jullie ideeën en wensen.

Waarom kiezen bruidsparen voor Studio Hoge Heren?

  • Frisse, moderne, eigentijdse stijl…
  • De aller-scherpste foto’s gemaakt met Hasselblad camera’s. Hierdoor blijft jullie bruidsreportage voor lange tijd actueel aanvoelen…
  • Volledige inspraak in de selectie van foto’s voor in het fotoalbum…
  • Unieke foto albums die je nergens anders vindt…
  • Intensieve samenwerking met een enthousiaste bruidsfotograaf…

Zie ons aan het werk

Achter de schermen bij Studio Hoge Heren bij het maken van bruidsfotografie en trouwvideo’s

Kennis maken?

Plan vrijblijvend een afspraak in met de fotograaf. Fred staat voor je klaar om je eisen en wensen te bespreken.