Bruidsfotografie Rotterdam | fotograaf bruiloft

Jullie bruiloft is een dag vol van gedenkwaardige en emotionele momenten waarvan jullie later absoluut niets willen missen. Het vastleggen hiervan laten jullie graag over aan een professionele fotograaf. Studio Hoge Heren heeft meer dan 15 jaar ervaring in het maken van topkwaliteit bruidsfotografie en trouwvideo’s. Wij fotograferen altijd met camera’s van het merk Hasselblad; dé standaard in de wereld van professionele fotografie. Dit resulteert in kraakheldere en super scherpe trouwfoto’s. Een enthousiast team staat garant voor perfectie en plezier. Onze stijl is fris, modern en ongedwongen. Onze studio’s zijn gevestigd in gebouw ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade op de Kop van Zuid. Wij werken door het hele land.

Het maken van bruidsfotografie

Onze samenwerking begint met het bespreken van jullie ideeën en wensen in een uitgebreid intakegesprek bij ons in de fotostudio. Bruidsparen krijgen van ons altijd een gratis pre-weddingshoot ter waarde van 199,-. In deze studio fotoshoot breken we ruim voorafgaand aan de bruiloft het ijs en gaan we op zoek naar jullie favoriete poses. Het resultaat van deze pre-weddingshoot krijgen jullie digitaal uitgeleverd in hoge resolutie. Foto’s uit deze pre-weddingshoot zijn leuk om te gebruiken op de trouwkaart, op een bedankje, jullie website of een banner. Ook met het ontwerpen van jullie trouwkaart kunnen wij jullie helpen. Definitief voorbereiden op de dag van de bruiloft doen wij door middel van een puntjes-op-de-i gesprek. Die houden we kort voor de bruiloft. Hierin bespreken we dan uitgebreid jullie draaiboek, horen we over belangrijke gasten of gebeurtenissen en kijken we naar de logistieke details.

Bekijk meer albums en accessoires

De dag van jullie bruiloft

Onze bruidsfotograaf en een assistent melden zich op de afgesproken tijd en gaan gelijk aan de slag. Wij zijn vrolijk en communicatief en we breken met iedereen het ijs. Dit komt het resultaat van jullie bruidsfotografie ten goede. Wij volgen de gebeurtenissen van jullie bruiloft op de voet en hebben uiteraard veel oog voor gasten en details. De trouwkaart, de akte, bruidskinderen, een traan…niets ontgaat een professionele bruidsfotograaf. Op een ontspannen manier halen wij het beste in iedereen naar boven met humor en enthousiasme. De dag vliegt voorbij. Onze bruidsfotograaf zorgt ervoor dat jullie na afloop met volle teugen kunnen nagenieten met een spetterende bruidsreportage.

De meeste van onze klanten kiezen gelukkig nog steeds voor een mooi fotoalbum als herinnering aan de bruiloft. Bekijk ons assortiment. Als jullie hiervoor hebben gekozen, worden jullie uitgenodigd om de foto’s uit jullie bruidsreportage in de fotostudio te komen bekijken. Samen selecteren we dan dé foto’s voor in het fotoalbum (en welke toffe foto eventueel op de cover van het fotoalbum kom) en bepalen we de definitieve indeling van de pagina’s. Hierdoor is jullie bruidsreportage altijd 100% naar wens is en kan het fotoalbum nooit teleurstellen. Een hele zorg minder!

Bijzondere locaties voor bruidsfotografie en trouwvideo

Een bijzondere locatie voor de bruidsfotografie in gedachten of gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dat kan. Zo waren wij eerder op Curaçao, op Ibiza, in Las Vegas en in Death Valley met bruidsparen. Na de bruiloft iets bijzonders doen met de bruidskleding? Overweeg een ‘Trash the Dress’ met bijvoorbeeld onderwaterfotografie. Een professionele trouwclip of trouwvideo laten maken door ervaren televisiemakers? Ook dat vindt je bij Studio Hoge Heren. Creativiteit kent geen grenzen. Graag bespreken wij jullie ideeën en wensen onder het genot van een kop koffie in een uitgebreid gesprek in onze studio. Maak nu een afspraak.

Waarom kiezen bruidsparen voor Studio Hoge Heren?

  • Voor een frisse, moderne stijl in de bruidsreportage
  • Voor de aller-scherpste bruidsreportage gemaakt met Hasselblad – 100 Megapixel resolutie
  • Voor een intensieve samenwerking met een ervaren, enthousiaste bruidsfotograaf
  • Voor volledige inspraak in de selectie van foto’s voor in het fotoalbum
  • Voor de meest fantastische, unieke foto albums en andere accessoires
  • Voor het eventueel laten maken van een aanvullende trouwvideo of trouwclip (kostenvoordeel)
  • Om zeker te zijn van de beste keuze voor jullie belangrijke dag tegen zeer concurrerende prijzen

Maak nu een vrijblijvende afspraak met Studio Hoge Heren en zet daarmee de eerste stap richting perfectie voor jullie bruidsreportage.

Maak kennis met ons

Studio Hoge Heren maakt met SHH Productions videocontent voor televisie en Internet.  Wij zijn dé initiatiefnemer en producent van het televisieprogramma van RTL4 over trouwen: Weddingplanner. Via ons YouTube kanaal kun je hele afleveringen of fragmenten terug kijken. Het geeft je alvast een idee van wie wij zijn en wat we zoal doen. Opnames zijn gemaakt in onze oude studio aan de Zalmhaven.

Hoe scherp zijn onze foto's?

"Wow, die zijn scherp! Wat een verschil" Je moet het eigenlijk met eigen ogen bekijken met echte afdrukken.
Maar om je toch een idee te geven: open deze PDF en ontdek de scherpte!

Download (let op: groot bestand!)