Bruidsfotografie

Ik ben Fred Smulders, bruidsfotograaf. I love weddings! Ik maak al meer dan 15 jaar bruidsreportages en doe dat met heel veel plezier. Ik ben er trots op dat ik van heel veel bruidsparen het vertrouwen heb gekregen om hun belangrijke dag te mogen documenteren. Een klik hebben met het bruidspaar is daarbij heel belangrijk. Je bouwt immers samen aan iets moois. Daarom besteed ik veel tijd met bruidsparen aan het intake gesprek en geef ik een gratis pre-weddingshoot. Op de bruiloft snel connectie maken met familie en vrienden van het bruidspaar zie ik als een uitdaging. Dat doe ik met humor en flink portie enthousiasme. Dat zie je namelijk terug in jullie bruidsreportage waarin iedereen zichzelf is en waarin echte emotie en sfeer gevangen is.

Fred Smulders – bruidsfotograaf

Bruidsfotografie Rotterdam | fotograaf bruiloft

Jullie bruiloft is een dag vol mooie momenten met dierbaren waarvan jullie later absoluut niets willen missen. Het vastleggen van jullie bruiloft laten jullie dan ook graag over aan een professionele bruidsfotograaf. Studio Hoge Heren heeft meer dan 15 jaar ervaring in het maken van topkwaliteit bruidsfotografie en trouwvideo’s.

Onze werkwijze

We bespreken jullie wensen in een uitgebreid intakegesprek bij ons in de fotostudio. Bruidsparen krijgen van ons altijd een gratis pre-weddingshoot waarbij we het ijs breken en op zoek gaan naar jullie favoriete poses. Foto’s uit deze pre-weddingshoot zijn leuk om te gebruiken op bijvoorbeeld jullie Save the Date. Als jullie willen, ontwerp ik die ook voor jullie. Vlak voor de bruiloft houden wij een puntjes-op-de-i gesprek. Hierin bespreken we het draaiboek en horen we over belangrijke gasten of gebeurtenissen. Op de dag zelf leggen we alle mooie momenten volgens plan vast. Een assistent / belichter helpt de bruidsfotograaf hierbij. Na de bruiloft maken wij (indien gekozen voor een trouwalbum) een voorselectie van de opnames en delen wij het trouwalbum globaal in. Maar dan komt het bijzondere. In onze studio bepalen jullie samen met de bruidsfotograaf de definitieve indeling van het trouwalbum zodat deze altijd 100% naar wens wordt. Intensieve nabewerking op de gekozen foto’s, printen en plakken van het trouwalbum volgen hierna. En dan: genieten en jarenlang met plezier terug kijken op deze bijzondere dag.

Wat maakt ons bijzonder?

  • Onze frisse, moderne, eigentijdse stijl van fotograferen
  • We maken de aller-scherpste bruidsfoto’s met Hasselblad camera’s in 100 Megapixel resolutie. Hierdoor gaat jullie bruidsreportage ‘leven’ en zullen de foto’s voor lange tijd actueel blijven aanvoelen
  • Jullie krijgen bij ons volledige inspraak in de selectie van foto’s voor in het fotoalbum
  • Wij leveren unieke trouwalbums die je nergens anders vindt omdat ze naar eigen ontwerp zijn
  • Jullie kiezen bij ons voor een samenwerking met een zeer enthousiaste bruidsfotograaf die het beste in jullie en jullie gasten naar boven haalt

Dit is wat anderen over ons zeggen

Zullen we een afspraak maken?

Ik zou het leuk vinden om jullie bruiloft vast te mogen leggen. Laten we een vrijblijvende afspraak maken bij ons in de studio om te kijken naar jullie ideeën en wensen. Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866. Wil jij graag later door ons terug gebeld worden? Vul dan het contactformulier in.