Portretfotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben al meer dan 20 jaar professioneel fotograaf en gespecialiseerd in portretfotografie. Graag nodig ik jou uit om naar onze moderne en comfortabele fotostudio te komen voor het maken van een spontane en ongedwongen fotoreportage. Ik fotografeer met een Hasselblad camera en lever daarmee portretfoto’s in de de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern en eigentijds. Ik hou van vrolijke portretfoto’s en haal het beste in jou naar boven met veel humor tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – portretfotograaf

Portretfotografie Rotterdam | fotoshoot in studio

Portretfotografie doen wij in onze ultramoderne fotostudio. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat jouw portretfoto’s ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige portretfoto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de fotoshoot kun jij previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Fotoshoots in onze studio doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.

PRIJSINFORMATIE

Cadeaubon voor een fotoshoot

Op zoek naar een persoonlijk cadeau waarmee je iemand heel blij maakt? Geef een cadeaubon voor een professionele fotoshoot bij de leukste vakfotograaf van Rotterdam: Studio Hoge Heren. Gun het iemand om in de schijnwerpers te staan en mooie herinneringen te maken. Te gebruiken voor portretfotografie, familie fotoshoot, babyfotografie en meer. Een cadeaubon kan voor elk gewenst saldo worden uitgeschreven en blijft minimaal een jaar geldig. Gegarandeerd een cadeau dat in smaak valt.

Ik wil een cadeaubon geven

Dit is wat anderen over ons zeggen

Wil jij een fotoshoot boeken of heb je een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw fotoshoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.