Portretfotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 15 jaar ervaring in portretfotografie. Graag nodig ik jou uit om naar onze ruime fotostudio in ‘De Rotterdam’ te komen voor het maken van een spontane en ongedwongen fotoreportage. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke foto’s door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – portretfotograaf

Portretfotografie Rotterdam | fotoshoot in studio

Portretfotografie doen wij in onze ultramoderne fotostudio in ‘De Rotterdam’, met uitzicht over Rotterdam. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat jouw portretfoto’s ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige portretfoto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de fotoshoot kun jij previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Fotoshoots in onze studio doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.

Prijsinformatie en acties

Veilig naar de fotograaf

Wij zijn geopend en onze studio is in bedrijf. Er gelden momenteel strenge maatregelen in de strijd om de verspreiding van het coronavirus. Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen. Zo bieden wij desinfecterende middelen aan en hanteren wij een limiet van maximaal 3 gasten tegelijk in de studio. Het merendeel van ons personeel werkt op afstand. Onze fotostudio is een ruime studio waarin de noodzakelijke ‘social distance’ eenvoudig gerespecteerd kan worden. Komt u dus gerust bij ons langs voor een fotoshoot. Dat kan uiteraard alleen op afspraak.

Ervaringen van anderen

Wil jij een fotoshoot boeken of heb je een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw fotoshoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.