Portretfotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben sinds 2004 professioneel fotograaf en eigenaar van Studio Hoge Heren. Ik nodig jou graag uit om in onze moderne en comfortabele fotostudio in ‘De Rotterdam’ te komen voor het maken van een mooie fotoreportage. Ik fotografeer met een Hasselblad camera in de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van spontane foto’s door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – portretfotograaf

Portretfotografie Rotterdam | fotoshoot

Onze ruime en moderne fotostudio, met uitzicht over Rotterdam, is dé ideale plek voor het laten maken van jouw portretfoto’s. Wij fotograferen standaard met hoge resolutie camera’s van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat jouw portretfoto’s ook over langere tijd nog steeds actueel zijn.

Bij ons geen truttige of statige portretfoto’s maar een serie eigentijdse opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de fotoshoot kun jij previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden na de shoot vakkundig door ons bewerkt. Portretfotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.  Een sessie duurt ongeveer een uur. Portretfotografie boek je bij ons al vanaf €99. Kijk op prijsinformatie voor meer informatie. Heb jij een speciale wens voor jouw fotoshoot, een vraag of wil jij direct boeken? We staan voor je klaar op 010-4134579.

Tarief fotoshootCadeaubon

Ervaringen van anderen

Zullen we een afspraak maken?

Wil jij in onze moderne studio een serie toffe foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit? Dat kan al vanaf €99,-. Lees hier wat jij daar allemaal voor krijgt. Ik ontvang je graag. Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866. Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag terug gebeld wordt.