Portretfotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met bijna 20 jaar ervaring in portretfotografie. Graag nodig ik jou uit om naar onze fotostudio in ‘De Hoge Heren’ te komen voor het maken van een spontane en ongedwongen fotoreportage. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke foto’s door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – portretfotograaf

Portretfotografie Rotterdam | fotoshoot in studio

Portretfotografie doen wij in onze ultramoderne fotostudio. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat jouw portretfoto’s ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige portretfoto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de fotoshoot kun jij previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Fotoshoots in onze studio doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.

Prijsinformatie en acties

Cadeaubon voor een fotoshoot

Op zoek naar een persoonlijk cadeau waar iemand een leven lang blij mee gaat zijn? Geef een cadeaubon voor een fotoshoot bij Studio Hoge Heren. Een cadeaubon kan worden uitgegeven voor elk gewenst saldo. Je betaalt hem eenvoudig met een Tikkie. Haal hem op afspraak op in de studio of we versturen hem per post voor je.

Ervaringen van anderen

Veilig naar de fotograaf

Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid en privacy te waarborgen. Zo houden wij graag voldoende tijd tussen onze fotoshoots voor een rustige in- en uitloop. Wij werken uiteraard altijd conform de laatste RIVM richtlijnen. Houd u a.u.b. aan de basisregels: was regelmatig uw handen, hoest of nies in de binnenkant van uw elleboog en blijf thuis bij klachten. Informeer ons op tijd als u om gezondheidsredenen niet kunt komen; dan plannen we in overleg een nieuwe datum voor uw fotoshoot.

Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen.

Wil jij een fotoshoot boeken of heb je een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw fotoshoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.