Prijs fotoshoot van Studio Hoge Heren

Een studio fotoshoot kost bij ons €199 inclusief BTW. Daar zit alles op en aan waar je bij andere fotostudio’s vaak apart voor betaalt. Wij maken complete reportages en bij ons krijg je dus een ruime, afwisselende collage aan foto’s van jezelf, jouw gezin/familie of newborn. Dit is wat allemaal is inbegrepen in onze prijs:

Fotoshoot All-inclusive

  • Een sessie van 1 uur fotograferen in onze moderne fotostudio
  • Kledingwissels zijn mogelijk
  • Opnames worden gemaakt met topklasse Hasselblad camera
  • Selecteer zelf jouw favoriete foto’s tijdens de fotoshoot
  • Gedetailleerde nabewerking van maximaal 15 geselecteerde foto’s (meer op aanvraag)
  • Je ontvangt altijd een combinatie van full-color versies en onze typische zwart-wit-kleuraccent versies
  • Je ontvangt jouw bewerkte foto’s eenvoudig via WeTransfer
  • Foto’s ontvang je in hoge resolutie (JPG) en altijd zonder vervelend logo of watermerk
  • Je ontvangt jouw foto’s vrij van rechten. Je mag ermee doen wat jij wilt!

€199 incl. BTW

Dit tarief geldt voor zowel fotoshoots met zowel volwassen, baby’s, kinderen, een gezin of familie. Dit tarief is geldig voor fotoshoots met maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar (een gezin). Wil jij met een grotere groep komen? Geen probleem. Het tarief wordt dan (in overleg) gebaseerd op de grootte van de groep, de verwachte duur van de fotoshoot en het aantal foto’s dat bewerkt moet worden. Een fotoshoot met een grotere groep duurt meestal langer dan 1 uur. Er worden vaak meerdere foto’s gemaakt, bewerkt en geleverd. Bel nu met de fotograaf, vertel ons jouw wensen en ontvang vrijblijvend het tarief.

Cadeaubon fotograaf

Weet jij niet wat je iemand moet geven voor een verjaardag of jubileum? Wil jij iemand eens echt verrassen? Geef jouw dierbare budget voor een fotoshoot bij een professionele fotostudio. Wij hebben hiervoor een mooie cadeaubon. Onze cadeaubon kan met elk bedrag worden ingevuld dat jij maar wilt. Een fantastisch cadeau dat iedereen kan waarderen.

Afspraak inplannen of heb je een vraag?

Wil jij een fotoshoot inplannen of langs komen voor het ophalen een cadeaubon? Heb je specifieke wensen of ideeën voor jouw fotoshoot? Bel of WhatsApp ons gerust. Wij zijn bereikbaar op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Wordt jij liever later door ons terug gebeld? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met jou op.