Prijs fotoshoots in studio

Iedere shoot is anders, het is erg afhankelijk van je wensen hoeveel het gaat kosten, daarom is het altijd handig even telefonisch contact te hebben of over de mail. Zodra jij je gegevens hebt ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Één ding is zeker: we willen je een leuke dag bezorgen.

Meer informatie

Daarvoor krijg je:

  • Fotograferen in onze professionele fotostudio. We gebruiken daarbij een hoge resolutie Hasselblad camera voor het allerscherpste resultaat
  • We fotograferen meerdere poses en combinaties en er mag van kleding worden gewisseld
  • Gedetailleerde nabewerking van geslaagde / geselecteerde foto’s – in onze studio kun je tijdens de shoot direct het resultaat meekijken en aan de fotograaf aangeven welke foto’s jouw favoriet zijn
  • Uitlevering van de bewerkte foto’s via WeTransfer in zeer hoge resolutie (zonder logo’s of watermerken). Je zit dus niet aan ons vast voor afdrukken, vergrotingen of toekomstige nabestellingen. Die kunnen we uiteraard wel voor je verzorgen.

Kennis maken?

Plan vrijblijvend een afspraak in met de fotograaf. Fred staat voor je klaar om je eisen en wensen te bespreken.

Doe een fotograaf cadeau

Weet jij niet wat je iemand moet geven voor een verjaardag of jubileum? Wil jij iemand eens echt verrassen? Geef jouw dierbare budget voor een professionele fotoreportage. Wij hebben hiervoor een mooie cadeaubon voor jou. Die kan met elk bedrag worden ingevuld dat jij maar wilt. Een fantastisch cadeau dat iedereen kan waarderen.