Prijs fotoshoot van Studio Hoge Heren

Een studio fotoshoot kost bij ons €199 inclusief BTW. Daar zit alles op en aan waar je bij andere fotostudio’s vaak apart voor betaalt. Wij maken complete reportages en bij ons krijg je dus een ruime, afwisselende collage aan foto’s van jezelf, jouw gezin/familie of newborn. Dit is wat allemaal is inbegrepen in onze prijs:

Fotoshoot All-inclusive

  • Omstreeks 1 uur fotograferen in onze moderne fotostudio
  • Kledingwissels zijn mogelijk
  • Opnames worden gemaakt met hoge resolutie Hasselblad camera
  • Favoriete foto’s kiezen tijdens de fotoshoot (tot 15 stuks inbegrepen)
  • Gedetailleerde nabewerking van favoriete foto’s (tot 15 stuks in begrepen)
  • We geven je een combinatie van full-color en onze typische zwart-wit-kleuraccent versies van jouw foto’s.
  • Digitale bestanden van geselecteerde foto’s krijg je opgestuurd via e-mail / WeTransfer.
  • Foto’s zijn in goede resolutie JPG en zijn altijd zonder logo of watermerk.
  • We leveren jouw foto’s vrij van rechten en je kunt er dus mee doen wat jij wilt.

€199 incl. BTW

Dit tarief geldt voor zowel fotoshoots met volwassen, baby’s en kinderen, een gezin of familie. Vermelde prijzen zijn geldig tot 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen (een gezin). Kom jij met meer mensen? Dan geldt hiervoor een klein aanvullend tarief afhankelijk van de totale grootte van de groep. De fotoshoot duurt bij een grotere groep meestal ook langer, er worden uiteraard meer foto’s gemaakt, bewerkt en geleverd. Heb jij speciale wensen of wil jij gefotografeerd worden op een bijzondere (buiten)locatie? Het kan allemaal. Bespreek het met de fotograaf!

Cadeaubon fotograaf

Weet jij niet wat je iemand moet geven voor een verjaardag of jubileum? Wil jij iemand eens echt verrassen? Geef jouw dierbare budget voor een fotoshoot bij een professionele fotostudio. Wij hebben hiervoor een mooie cadeaubon. Onze cadeaubon kan met elk bedrag worden ingevuld dat jij maar wilt. Een fantastisch cadeau dat iedereen kan waarderen.

Afspraak inplannen of heb je een vraag?

Wil jij een fotoshoot inplannen of langs komen voor het ophalen een cadeaubon? Heb je specifieke wensen of ideeën voor jouw fotoshoot? Bel of WhatsApp ons gerust. Wij zijn bereikbaar op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Wordt jij liever later door ons terug gebeld? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met jou op.