Prijs fotoshoot bij Studio Hoge Heren

Een fotoshoot bij fotostudio Studio Hoge Heren zit alles op en aan waar je bij andere fotostudio’s soms apart voor betaalt zoals studiotijd of creatieve nabewerking van jouw foto’s. Wij fotograferen standaard met camera’s van het topmerk Hasselblad; hét neusje van de zalm onder de professionele fotocamera’s. Scherper krijg je ze nergens. We hebben een paar standaard pakketten waar je sowieso uit kunt kiezen.

Fotoshoot Basic

€169

In onze fotostudio op afspraak
Fotoshoot van omstreeks 40 minuten
Opnames in zeer hoge resolutie
Kies zelf je favoriete foto's
Intensieve en creatieve nabewerking
3 foto's in kleur en in zwart-wit
Foto's geleverd in hoge resolutie JPG
Digitaal geleverd (WeTransfer)

Reserveren

Fotoshoot All-inclusive

€199

In onze fotostudio op afspraak
Fotoshoot van omstreeks 1 uur
Kledingwissel mogelijk
Opnames in zeer hoge resolutie
Kies zelf je favoriete foto's
Intensieve en creatieve nabewerking
10 foto's in kleur en in zwart-wit
Foto's in hoge resolutie JPG
Digitaal geleverd (WeTransfer)

Reserveren

Vermelde tarieven zijn incl. BTW en zijn geldig voor portretshoots, familieshoots en babyshoots. Tarieven gelden op zowel werkdagen als in weekenden. Vermelde tarieven zijn van toepassing op fotoshoots tot 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen tot 12 jaar. Kom je met meer mensen of heb je specifieke wensen? Niets is te gek. Bel of Whatsapp direct met de fotograaf. We helpen je graag.

Hasselblad fotostudio Studio Hoge Heren

Cadeaubon voor een fotoshoot

Op zoek naar een persoonlijk cadeau waarmee je iemand heel blij maakt? Geef een cadeaubon voor een professionele fotoshoot bij Studio Hoge Heren. Gun het iemand om in de schijnwerpers te staan bij de vakfotograaf. Te gebruiken voor portretfotografie, familiefotografie, babyfotografie en meer. Een cadeaubon voor elk gewenst saldo en minimaal 1 jaar geldig. Een waardevol cadeau.

Doe mij zo'n cadeaubon

Afspraak inplannen of heb je een vraag?

Wil jij een fotoshoot inplannen of langs komen voor het ophalen een cadeaubon? Heb je specifieke wensen of ideeën voor jouw fotoshoot? Bel of WhatsApp ons gerust. Wij zijn bereikbaar op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Wordt jij liever later door ons terug gebeld? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met jou op.