Prijs fotoshoots in studio

Een standaard complete studio fotoshoot kost bij Studio Hoge Heren €199,- incl. BTW. Deze prijs geldt voor zowel volwassen, kinderen, een gezin of familie.

Voorwaarde:

Vermelde prijzen zijn van toepassing tot maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen met maximaal 2 kinderen (gezin) per boeking. Kom jij graag met een grotere groep? Dan geldt een aanvullend tarief per persoon. De opname in de studio duurt dan namelijk ook langer en wij bewerken en leveren dan uiteraard ook meer foto’s. Bespreek jouw plan met de fotograaf en dan stemmen wij daarop direct een passend tarief af. Bel met 06-15487866.

Meer informatie

Daarvoor krijg je:

  • Een uur fotograferen in onze professionele fotostudio. We gebruiken daarbij een hoge resolutie Hasselblad camera voor het allerscherpste resultaat
  • We fotograferen meerdere poses en combinaties en er mag van kleding worden gewisseld
  • Gedetailleerde nabewerking van geslaagde / geselecteerde foto’s – in onze studio kun je tijdens de shoot direct het resultaat meekijken en aan de fotograaf aangeven welke foto’s jouw favoriet zijn
  • Uitlevering van de bewerkte foto’s via WeTransfer in zeer hoge resolutie (zonder logo’s of watermerken). Je zit dus niet aan ons vast voor afdrukken, vergrotingen of toekomstige nabestellingen. Die kunnen we uiteraard wel voor je verzorgen.

Doe een fotograaf cadeau

Weet jij niet wat je iemand moet geven voor een verjaardag of jubileum? Wil jij iemand eens echt verrassen? Geef jouw dierbare budget voor een professionele fotoreportage. Wij hebben hiervoor een mooie cadeaubon voor jou. Die kan met elk bedrag worden ingevuld dat jij maar wilt. Een fantastisch cadeau dat iedereen kan waarderen.