Prijs fotoshoot van Studio Hoge Heren

Een studio fotoshoot heb je bij ons al voor €79,-. Kies je voor alles er op en er aan dan neem je ons all-inclusieve pakket. Prijzen zijn inclusief BTW. Kies uit de volgende opties:

Fotoshoot Basic

Bij deze fotoshoot gaat de aandacht uit naar het maken van die ene toffe opname van jou, jouw gezin/familie of newborn.

In dit pakket is inbegrepen:

 • Omstreeks 15 minuten fotograferen in de studio
 • Opnames worden gemaakt met hoge resolutie Hasselblad camera
 • Favoriete foto kiezen direct tijdens de fotoshoot
 • Gedetailleerde nabewerking van geselecteerde foto (na de shoot)
 • 1 afdruk van 20x20cm van de geselecteerde foto (meer op aanvraag)

€79 incl. BTW

Fotoshoot All-inclusive

Bij deze shoot maken een complete reportage en krijg je een ruime, afwisselende collage aan foto’s van jezelf, jouw gezin/familie of newborn. 

In dit pakket is inbegrepen:

 • Omstreeks 1 uur fotograferen in onze moderne fotostudio
 • Kledingwissels zijn mogelijk
 • Opnames worden gemaakt met hoge resolutie Hasselblad camera
 • Favoriete foto’s kiezen tijdens de fotoshoot (tot 15 stuks inbegrepen)
 • Gedetailleerde nabewerking van favoriete foto’s (tot 15 stuks in begrepen)
 • Digitale bestanden van geselecteerde foto’s krijg je binnen enkele dagen opgestuurd via WeTransfer. Foto’s zijn in zeer hoge resolutie en altijd zonder en logo of watermerk. Ze zijn vrij van rechten en je kunt er mee doen wat jij wilt. We geven je altijd een combinatie van full-color en onze typische zwart-wit-kleuraccent versies van jouw foto’s.

€199 incl. BTW

Onze tarieven gelden voor zowel fotoshoots met volwassen, baby’s en kinderen, een gezin of familie. Vermelde prijzen zijn gelding tot 3 volwassenen (in één fotoshoot) of 2 volwassenen en 2 kinderen (een gezin). Kom jij met een grotere groep? Hiervoor geldt een aanvullend tarief afhankelijk van de omvang van de groep. De fotoshoot duurt dan meestal ook iets langer, er worden meer foto’s gemaakt, bewerkt en uitgeleverd. Speciale wensen? Bespreek ze met de fotograaf en dan maken we een op maat gemaakte fotoshoot voor jou.

Cadeaubon fotograaf

Weet jij niet wat je iemand moet geven voor een verjaardag of jubileum? Wil jij iemand eens echt verrassen? Geef jouw dierbare budget voor een fotoshoot bij een professionele fotostudio. Wij hebben hiervoor een mooie cadeaubon. Onze cadeaubon kan met elk bedrag worden ingevuld dat jij maar wilt. Een fantastisch cadeau dat iedereen kan waarderen.

Zullen we een afspraak inplannen?

Wil jij een fotoshoot inplannen of langs komen voor het ophalen een cadeaubon? Heb je specifieke wensen of ideeën voor jouw fotoshoot? Bel ons gerust. Wij zijn bereikbaar op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct de fotograaf aan de lijn). Wordt jij liever later door ons terug gebeld? Vul dan het contactformulier in.