Prijs fotoshoot bij Studio Hoge Heren

In de prijs voor een fotoshoot bij Studio Hoge Heren zit alles op en aan waar je bij andere fotostudio’s vaak apart voor betaalt. Bij ons geen verrassingen. We hebben twee standaardpakketten waar je sowieso uit kunt kiezen. Maar wil jij het graag anders? Geen enkel probleem. We stellen graag iets op maat voor je samen.

Fotoshoot STANDAARD

€169

In fotostudio op afspraak
Duur: 45 minuten (1 outfit)
Kies zelf je favoriete foto's
Prijs van nabewerking inbegrepen
3 foto's in kleur én in zwart-wit
Digitaal geleverd in hoge resolutie JPG

Fotoshoot UITGEBREID

€199

In fotostudio op afspraak
Duur: 1 uur (kledingwissel mogelijk)
Kies zelf je favoriete foto's
Prijs van nabewerking inbegrepen
10 foto's in kleur én in zwart-wit
Digitaal geleverd in hoge resolutie JPG

Prijzen zijn incl. BTW en zijn geldig voor particuliere portretshoots, familie fotoshoots en babyshoots. Tarieven gelden op werkdagen en in weekenden. Vermelde prijzen zijn van toepassing op fotoshoots tot 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen (tot 12 jaar).

Cadeaubon voor een fotoshoot

Op zoek naar een persoonlijk cadeau waarmee je iemand heel blij maakt? Geef een cadeaubon voor een professionele fotoshoot bij de leukste vakfotograaf van Rotterdam: Studio Hoge Heren. Gun het iemand om in de schijnwerpers te staan en mooie herinneringen te maken. Te gebruiken voor portretfotografie, familie fotoshoot, babyfotografie en meer. Een cadeaubon kan voor elk gewenst saldo worden uitgeschreven en blijft minimaal een jaar geldig. Gegarandeerd een cadeau dat in smaak valt.

Ik wil een cadeaubon geven

Afspraak inplannen of heb je een vraag?

Wil jij een fotoshoot inplannen of langs komen voor het ophalen een cadeaubon? Heb je vragen over jouw fotoshoot? Bel of WhatsApp ons gerust. Wij zijn bereikbaar op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (fotograaf Fred aan de lijn). Wordt jij liever later door ons terug gebeld? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij contact met jou op.