Zakelijke fotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in zakelijke fotografie. Graag nodig ik je uit om naar onze moderne fotostudio in ‘De Hoge Heren’ te komen voor het maken van een serie mooie zakelijke foto’s. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern en eigentijds

Fred Smulders – fotograaf

Zakelijke fotografie Rotterdam | zakelijke fotoshoot maken in studio

Personeel op de foto zetten? Het smoelenboek updaten? Het team aan potentiële klanten voorstellen op de website? Een professionele, zakelijke foto laten maken voor een persbericht, artikel of blog? Studio Hoge Heren is gespecialiseerd in zakelijke fotografie. Dit doen wij al meer dan 15 jaar. Onze moderne fotostudio is voorzien van alle moderne snufjes. We doen er regelmatig zakelijke fotoshoots.

Wij fotograferen standaard met een Hasselblad camera voor een uitstekend resultaat. Scherper en frisser krijg je ze nergens. Bij zakelijke fotografie zorgen we er altijd voor dat van elke persoon minstens drie uitsneden gemaakt kunnen worden: een totaal-foto, een medium totaal en een close-up. Foto’s uit een zakelijke fotoshoot kunnen in zowel kleur als in zwart-wit worden geleverd en worden altijd in detail bewerkt door de fotograaf. Kleine oneffenheden worden weg gewerkt voor een optimaal resultaat. De foto’s krijgen jullie in de allerhoogste resolutie, vrij van logo’s of watermerken en uiteraard vrij van rechten.

Zijn jullie met veel personen en lukt het niet om ze allemaal tegelijk naar de fotograaf te sturen? Geen probleem! Bij ons is het mogelijk om medewerkers in kleinere groepen op de foto te laten gaan. Maximaal 10 personen per keer is zelfs prettig werken. De techniek in onze studio zorgt ervoor dat alle foto’s uit een zakelijke fotoshoot dezelfde uitstraling hebben. Vinden medewerkers het spannend om naar de fotograaf te gaan? Wij geven ze graag hints en tips voor een optimaal resultaat en met de nodige dosis humor wordt het ijs snel gebroken.

Kom professioneel voor de dag met zakelijke fotografie van Studio Hoge Heren. Bel direct met de fotograaf voor het bespreken van jullie wensen of het checken van de beschikbaarheid van onze fotostudio.

WhatsApp de fotograafBel de fotograaf

Dit is wat anderen over ons zeggen

Wil jij een zakelijke fotoshoot boeken of heb je een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van een zakelijke fotoshoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.