Onderwaterfotografie

Fotograaf Studio Hoge Heren heeft zich gespecialiseerd in onderwaterfotografie. Hierbij gaat de fotograaf in duikuitrusting onder water met een van onze Hasselblad fotocamera’s in een daarvoor speciaal ontwikkelde waterdichte behuizing. Zowel onder water als vanaf de kant wordt gezorgd voor de juiste belichting voor het maken van de perfecte foto. Door middel van een communicatiesysteem staan de mensen boven en onder water met elkaar in contact. Onderwaterfotografie kan gedaan worden in een zwembad of zelfs in open zee. Zo maakte Studio Hoge Heren onder meer een bijzondere Trash the Dress fotoshoot op Ibiza. 

Trash the wedding dress fotoshoot

Je moet er nu waarschijnlijk nog niet aan denken maar het wordt steeds populairder om na een bruiloft nog eenmaal iets speciaals te doen met de trouwjapon en het kostuum. Het antwoord hierop is een ‘Trash The Dress’ fotoshoot. Nog eenmaal in bruidskleding stappen en ludieke foto’s maken. Waarbij het ditmaal, in tegenstelling tot bij de echte bruidsreportage, niet heel erg (of juist de bedoeling) is dat de boel vies of nat wordt. Er zijn vele manieren en vele plekken voor een dergelijke Trash the Dress te bedenken. Onderwaterfotografie is er daar een van. Bekijk de promo.

Newborn fotografie onder water

Maak jouw Newborn fotografie foto’s uniek én spectaculair door jouw baby of kind onder water te laten fotograferen door Studio Hoge Heren. Vanaf de achtste week tot omstreeks een half jaar hebben baby’s een reflex waardoor zij onder water automatisch de adem enige tijd inhouden en vrijelijk om zich heen kijken. Een perfect moment voor het maken van een foto die nog lang gekoesterd zal worden. Met peuters (die nog geen zwemles hebben) verdient het de aanbeveling om ze op een speelse manier te laten wennen aan onder water zijn. Neem hier een kijkje achter de schermen bij een dergelijke Newborn fotoshoot onder water.

Interesse in onderwaterfotografie?

Lijkt een onderwater fotoshoot jou iets? Wil jij weten hoe we dit kunnen organiseren en wat hiervan de kosten zijn? Neem contact met ons voor het bespreken van de mogelijkheden. Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866. Wil jij graag later hierover terug gebeld worden? Vul dan het contactformulier in.