Studio Hoge Heren | fotograaf en videoproducties

Studio Hoge Heren is dé fotostudio uit Rotterdam die oog heeft voor stijl en kwaliteit. Wij zijn haarscherp in foto en video en bestaan sinds 2004. Passie voor het vak en ondernemerschap hebben van Studio Hoge Heren gemaakt wat het nu is: een team van enthousiaste professionals dat gaat voor het allermooiste. Wij maken eigentijdse fotoreportages voor zowel particulieren als zakelijke klanten en werken door het hele land. Kwaliteit en perfectie staan bij ons voorop. Onze stijl van fotografie is modern, fris en vrolijk. Onze manier van werken is persoonlijk, professioneel en met humor. Onze ruime fotostudio is gevestigd op de 26ste etage van gebouw ‘De Rotterdam’ en biedt daarmee een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Je bent nu op onze website voor fotografie. Wij zijn echter een all-round bedrijf dat zich op diverse vlakken bezig houdt met het maken van beelden. Naast fotografie maken wij ook video’s voor particulieren, zoals trouwfilms en trouwclips, en produceren wij onder de vlag SHH Productions branded content televisieprogramma’s en online video(marketing) content. Kijk op www.shhproductions.nl voor meer informatie over onze televisieformats en audiovisuele dienstverlening.

Onze visie en ambitie

Ons motto is: ‘alleen het beste is goed genoeg’. Wij maken graag moderne en bijzondere fotoreportages en video’s waarmee wij onze klanten verrassen. Kwaliteit prevaleert bij ons boven kwantiteit. Wij steken al jaren boven het maaiveld uit door continu te investeren in belangrijke zaken zoals apparatuur, mensen en hun kennis. Daarmee onderscheiden wij ons. Wij geloven heel sterk in het onderhouden van goede relaties met klanten, leveranciers én partners.

Onze voorwaarden

Studio Hoge Heren B.V. levert haar fotografie en video’s voor particulieren conform de Algemene Voorwaarden zoals die zijn opgesteld door DuPho. | Dutch Professional Photographers. Download hier de Algemene Voorwaarden.

Standaard voorwaarden kunnen worden overschreven of aangevuld met specifieke voorwaarden die staan vermeld in onze offertes of in een e-mail. In het geval van discrepantie worden specifieke voorwaarden verheven boven de Algemene Voorwaarden.

In de media

Studio Hoge Heren (SHH Productions) zie je regelmatig voorbij komen op televisie. Zo waren wij de vaste fotograaf in het programma 'RTL Weddingplanner'. Bekijk hier fragmenten uit deze serie. Onze studio's waren het decor van 'Het Perfecte Plaatje' en in 2019 komen wij met een eigen televisieprogramma over fotograferen 'Passie voor Foto'.

Onze partners

Studio Hoge Heren werkt onder meer samen met de volgende merken