Newborn fotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in newborn en kinderfotografie. Graag nodig ik jullie uit om naar onze comfortabele fotostudio te komen voor het maken van een serie mooie foto’s van de bolle buik of jullie newborn. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke newborn fotografie door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – fotograaf

Newborn fotografie Rotterdam | kinderfotografie Rotterdam

Newborn fotografie doen wij in onze moderne fotostudio. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat onze serie foto’s van jullie pasgeboren kindje ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige foto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de newbornfotografie shoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Newbornfotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend. We houden hierbij rekening met het slaapritme van het kindje.

Prijsinformatie en acties

Cadeaubon voor een fotoshoot

Op zoek naar een persoonlijk cadeau waarmee je iemand heel blij maakt? Geef een cadeaubon voor een professionele fotoshoot bij de leukste vakfotograaf van Rotterdam: Studio Hoge Heren. Gun het iemand om in de schijnwerpers te staan en mooie herinneringen te maken. Te gebruiken voor portretfotografie, familie fotoshoot, babyfotografie en meer. Een cadeaubon kan voor elk gewenst saldo worden uitgeschreven en blijft minimaal een jaar geldig. Gegarandeerd een cadeau dat in smaak valt.

Ik wil een cadeaubon geven

Dit is wat anderen over ons zeggen

Veilig naar de fotograaf

Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid en privacy te waarborgen. Zo houden wij graag voldoende tijd tussen onze fotoshoots voor een rustige in- en uitloop. Wij werken uiteraard altijd conform de laatste RIVM richtlijnen. Houd u a.u.b. aan de basisregels: was regelmatig uw handen, hoest of nies in de binnenkant van uw elleboog en blijf thuis bij klachten. Informeer ons op tijd als u om gezondheidsredenen niet kunt komen; dan plannen we in overleg een nieuwe datum voor uw fotoshoot.

Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen.

Zullen we een afspraak maken?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jullie newbornfotografie shoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.