Newborn fotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in newborn en kinderfotografie. Graag nodig ik jullie uit om naar onze comfortabele fotostudio te komen voor het maken van een serie mooie foto’s van de bolle buik of jullie newborn. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke newborn fotografie door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – fotograaf

Newborn fotografie Rotterdam | kinderfotografie Rotterdam

Newborn fotografie doen wij in onze moderne fotostudio. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat onze serie foto’s van jullie pasgeboren kindje ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige foto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de newbornfotografie shoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Newbornfotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend. We houden hierbij rekening met het slaapritme van het kindje.

Prijsinformatie en acties

Cadeaubon voor een fotoshoot

Op zoek naar een persoonlijk cadeau waar iemand een leven lang blij mee gaat zijn? Geef een cadeaubon voor een fotoshoot bij Studio Hoge Heren. Een cadeaubon kan worden uitgegeven voor elk gewenst saldo. Je betaalt hem eenvoudig met een tikkie, via een overschrijving of je pint hem in de studio. Je haalt hem op of we versturen hem gelijk per post.

Ervaringen van anderen

Veilig naar de fotograaf in coronatijd

Wij zijn gewoon geopend en onze studio kan bezocht worden voor het doen van een fotoshoot. Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen en werken conform de RIVM richtlijnen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en dan houden we hier rekening mee. Hebben jullie trouwplannen en zou je graag het eerste, verkennende gesprek digitaal doen? Boek dan een ZOOM of FaceTime sessie met onze fotograaf. Gewoon op de koffie komen mag natuurlijk ook.

Zullen we een afspraak maken?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jullie newbornfotografie shoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.