Newborn fotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in newborn en kinderfotografie. Graag nodig ik jullie uit om naar onze ruime en comfortabele fotostudio in ‘De Rotterdam’ te komen voor het maken van een serie mooie foto’s van de bolle buik of jullie newborn. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke newborn fotografie door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – fotograaf

Newborn fotografie Rotterdam | kinderfotografie Rotterdam

Newborn fotografie doen wij in onze ruime en ultramoderne fotostudio in ‘De Rotterdam’, met uitzicht over Rotterdam. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat onze serie foto’s van jullie pasgeboren kindje ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige foto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de newbornfotografie shoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Newbornfotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend. We houden hierbij rekening met het slaapritme van het kindje.

Prijsinformatie en acties

Veilig naar de fotograaf

Wij zijn geopend en onze studio is in bedrijf. Er gelden momenteel strenge maatregelen in de strijd om de verspreiding van het coronavirus. Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen. Zo bieden wij desinfecterende middelen aan en hanteren wij een limiet van maximaal 3 gasten tegelijk in de studio. Het merendeel van ons personeel werkt op afstand. Onze fotostudio is een ruime studio waarin de noodzakelijke ‘social distance’ eenvoudig gerespecteerd kan worden. Komt u dus gerust bij ons langs voor een fotoshoot. Dat kan uiteraard alleen op afspraak.

Ervaringen van anderen

Zullen we een afspraak maken?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jullie newbornfotografie shoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.