Newborn fotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in newborn en kinderfotografie. Graag nodig ik jullie uit om naar onze comfortabele fotostudio te komen voor het maken van een serie mooie foto’s van de bolle buik of jullie newborn. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke newborn fotografie door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – fotograaf

Newborn fotografie Rotterdam | kinderfotografie Rotterdam

Newborn fotografie doen wij in onze moderne fotostudio. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat onze serie foto’s van jullie pasgeboren kindje ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige foto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de newbornfotografie shoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Newbornfotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend. We houden hierbij rekening met het slaapritme van het kindje.

Prijsinformatie en acties

Cadeaubon voor een fotoshoot

Op zoek naar een persoonlijk cadeau waar iemand een leven lang blij mee gaat zijn? Geef een cadeaubon voor een fotoshoot bij Studio Hoge Heren. Een cadeaubon kan worden uitgegeven voor elk gewenst saldo. Je betaalt hem eenvoudig met een tikkie, via een overschrijving of je pint hem in de studio. Je haalt hem op of we versturen hem gelijk per post.

Ervaringen van anderen

Veilig naar de fotograaf in coronatijd

Wij zijn geopend en onze studio kan gewoon bezocht worden voor een fotoshoot. Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen. Bij binnenkomst wordt u vrijblijvend een desinfectiemiddel aangeboden. Tijdens de shoot kunt op een groot scherm meekijken met het resultaat van de fotoshoot en hieruit uw keuzes maken. Onze fotostudio is een zeer ruime studio waarin de 1.5m afstand eenvoudig gerespecteerd kan worden. Kom dus gerust langs voor een fotoshoot.

Zullen we een afspraak maken?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jullie newbornfotografie shoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.