Newborn fotografie

Professionele foto’s van de zwangere buik, baby, peuter of kleuter (Newborn fotografie) zijn een trots bezit voor elke ouder. Heldere, tijdloze en super-scherpe foto’s uit de kindertijd zijn van onschatbare waarde voor het kind voor als het later groot is.

Ik ben Fred Smulders, professioneel fotograaf sinds 2004. Fotograferen was al jaren mijn passie en daar moest ik dus mijn vak van maken. Nu zoveel jaar later werk ik vanuit onze zeer comfortabele studio in ‘De Rotterdam’ of op locatie dagelijks aan het maken van mooie herinneringen voor mijn klanten.

Newborn fotografie en kinderfotografie zijn specialismen waarbij uiteraard veel geduld, aandacht en creativiteit een grote rol spelen. Dat is hoe ik werk. Ik leg de kwetsbaarheid en onbevangenheid van jullie kind graag op een ontspannen en vrolijke manier vast.

Fred Smulders – fotograaf

Newborn fotografie Rotterdam | kinderfotografie Rotterdam

Newborn fotografie en fotoshoots met peuter of kleuter vinden altijd op afspraak plaats. Wij houden hierbij rekening met het slaapritme van het kind. En heeft het kind een ‘slechte’ dag op de geplande datum? Dan moeten we het vooral niet willen doen en de shoot herplannen. Het gaat om het eindresultaat. De duur van een fotoshoot is standaard een uur. Ik fotografeer jullie kind met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad voor een tijdloos resultaat. Scherper krijg je ze nergens. Tijdens de fotoshoot kun je direct previews zien op de schermen en favorieten selecteren met de fotograaf. Geselecteerde foto’s worden na de fotoshoot in alle rust vakkundig in detail bewerkt en daarna in zeer hoge resolutie digitaal uitgeleverd. Zonder logo en zonder watermerk. Je kunt er daarna mee doen wat je wilt.

Ervaringen van anderen

Zullen we een afspraak maken?

Mag ik jullie baby, peuter of kleuter of de foto zetten? Je hebt al een shoot vanaf €99! Zie prijsinformatie. Dit is inclusief studiotijd, het bewerken van de foto’s en in zeer hoge resolutie uitleveren van de reportage zonder logo’s of watermerken. Heb je vragen of wil jij gelijk boeken? Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866. Wil jij graag op een later moment door ons terug worden gebeld? Vul dan dit contactformulier in.