Familiefotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in familiefotografie. Graag nodig ik jullie uit om naar onze fotostudio te komen voor het maken van een serie mooie familiefoto’s. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke familiefoto’s door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – familiefotograaf

Familiefotografie Rotterdam | familiefoto's maken in studio

Familiefotografie doen wij in onze ultramoderne fotostudio. Buiten kan ook. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat jullie familiefoto’s ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige familiefoto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de familiefotografie shoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Familiefotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.

Prijsinformatie en acties

Cadeaubon voor een fotoshoot

Op zoek naar een persoonlijk cadeau waar iemand een leven lang blij mee gaat zijn? Geef een cadeaubon voor een fotoshoot bij Studio Hoge Heren. Een cadeaubon kan worden uitgegeven voor elk gewenst saldo. Je betaalt hem eenvoudig met een tikkie, via een overschrijving of je pint hem in de studio. Je haalt hem op of we versturen hem gelijk per post.

Ervaringen van anderen

Veilig naar de fotograaf in coronatijd

Wij zijn geopend en onze studio kan gewoon bezocht worden voor een fotoshoot. Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen. Bij binnenkomst wordt u vrijblijvend een desinfectiemiddel aangeboden. Tijdens de shoot kunt op een groot scherm meekijken met het resultaat van de fotoshoot en hieruit uw keuzes maken. Onze fotostudio is een zeer ruime studio waarin de 1.5m afstand eenvoudig gerespecteerd kan worden. Kom dus gerust langs voor een fotoshoot.

Wil jij een fotoshoot met de familie boeken of heb jij een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw familieshoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.