Familiefotografie

Ik ben Fred Smulders, professioneel fotograaf sinds 2004 en eigenaar van Studio Hoge Heren. Ik help jullie graag aan een serie toffe opnames. Fotograferen was al jaren een passie van mij; daar moest ik dus wel mijn vak van maken. Nu zoveel jaar later heb ik een waanzinnige moderne fotostudio in ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid waarin ik jullie graag  ontvang. Met de nodige dosis humor en enthousiasme ga ik gegarandeerd het beste in de groep naar boven halen.

Fred Smulders – familiefotograaf

Familiefotografie Rotterdam

Onze ruime en moderne fotostudio, met uitzicht over Rotterdam, is dé ideale plek voor het laten maken van familiefoto’s. Wij fotograferen standaard met hoge resolutie camera’s van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens! Dat zorgt ervoor dat jullie over 10, 20 of 30 jaar nog steeds met volle teugen kunnen genieten van dat ene bijzondere moment samen in de studio.

Bij ons geen truttige of statige familiefoto’s maar een serie eigentijdse foto’s om trots op te kunnen zijn. Tijdens de familieshoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden na de shoot vakkundig door ons bewerkt. Familiefotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.  Een sessie duurt ongeveer een uur. Familiefotografie boek je bij ons al vanaf €99. Kijk op prijsinformatie voor meer informatie. Heb jij een speciale wens voor de familieshoot, een vraag of wil jij direct boeken? We staan voor je klaar op 010-4134579.

Ervaringen van anderen

Zullen we een afspraak maken?

Het lijkt mij leuk om jullie familie of gezin op de foto te zetten. Afspraken kunnen worden ingepland voor doordeweekse dagen overdag, ‘s avonds of in het weekend. Het standaard tarief is €199 euro. Zie prijsinformatie.

Heb je vragen en/of opmerkingen, dan sta ik altijd voor je klaar. Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866. Vul dit contactformulier in wanneer jij later graag terug gebeld wordt door ons.