Familiefotografie Rotterdam

Studio Hoge Heren is dé fotograaf van Rotterdam met gevoel voor stijl en kwaliteit. De ruime en comfortabele fotostudio van Studio Hoge Heren in Rotterdam is dé ideale plek voor het laten maken van familiefoto’s of gezinsfoto’s. Wij fotograferen standaard met hoge resolutie camera’s van het merk Hasselblad voor het allerscherpste resultaat. Op een ongedwongen en vrolijke wijze haalt de ervaren fotograaf het beste in de groep naar boven. Tijdens de fotoshoot kun je direct previews zien van de familiefoto’s en favorieten selecteren. Geselecteerde foto’s worden na de fotoshoot in alle rust vakkundig door ons bewerkt en in hoge resolutie digitaal uitgeleverd. Zonder logo en zonder watermerk.

Familiefotografie doen wij graag op afspraak. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Kijk op de pagina prijsinformatie voor meer details over de inhoud van onze standaard pakketen. Wil je graag een pakket op maat? Geen probleem. Bel met de fotograaf en bespreek jouw wensen. Een vergroting op plexiglas of bijzonder fotoalbum nodig? Ook die hebben wij voor je. Bekijk onze collectie fotoalbums en accessoires.

Jarenlange ervaring, spontaniteit, humor en het gebruik van topklasse camera’s van het merk Hasselblad staan garant voor superieure familiefoto’s waarvan nog lang genoten zal worden. Scherper krijg je ze nergens! Boek nu jouw familieshoot bij Studio Hoge Heren.

Kennis maken?

Plan vrijblijvend een afspraak in met de fotograaf. Fred staat voor je klaar om je eisen en wensen te bespreken.