Familiefotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in familiefotografie. Graag nodig ik jullie uit om naar onze fotostudio te komen voor het maken van een serie mooie familiefoto’s. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke familiefoto’s door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – familiefotograaf

Familiefotografie Rotterdam | familiefoto's maken in studio

Familiefotografie doen wij in onze ultramoderne fotostudio. Buiten kan ook. Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat jullie familiefoto’s ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige familiefoto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de familiefotografie shoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Familiefotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.

Dit is wat anderen over ons zeggen

Al meer dan 20 jaar professionele studio fotoshoots in Rotterdam

Check hier onze prijzen

Wil jij een fotoshoot met de familie boeken of heb jij een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw familieshoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.
    Cadeaubon voor een fotoshoot

    Op zoek naar een persoonlijk cadeau waarmee je iemand heel blij maakt? Geef een cadeaubon voor een professionele fotoshoot bij de leukste vakfotograaf van Rotterdam: Studio Hoge Heren. Gun het iemand om in de schijnwerpers te staan en mooie herinneringen te maken. Te gebruiken voor portretfotografie, familie fotoshoot, babyfotografie en meer. Een cadeaubon kan voor elk gewenst saldo worden uitgeschreven en blijft minimaal een jaar geldig. Gegarandeerd een cadeau dat in smaak valt.

    Ik wil een cadeaubon geven