Familiefotografie Rotterdam

Wij zijn Studio Hoge Heren. Voor familiefoto’s in topkwaliteit ben je hier aan het juiste adres. Onze ruime en moderne fotostudio is dé ideale plek voor het laten maken van familiefoto’s. Met uitzicht over Rotterdam. Wij fotograferen standaard met hoge resolutie Hasselblad camera’s. Dat zorgt ervoor dat jullie over 10, 20 of 30 jaar nog steeds volle teugen kunnen genieten van dat ene bijzondere moment samen in de studio.

Fred is onze fotograaf. Een enthousiaste vakman. Op een ongedwongen en vrolijke manier haalt hij altijd het beste in een groep naar boven. Bij ons geen truttige familiefoto’s maar knal-platen om heel lang trots op te kunnen zijn. Tijdens de familieshoot kunnen jullie previews zien en gelijk favoriete foto’s selecteren. Die worden vakkundig door ons nabewerkt. Veel ervaring, plezier en topklasse apparatuur staan bij ons garant voor een waanzinnige ervaring.

Familiefotografie doen wij op afspraak. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Het kan allemaal. Een sessie duurt ongeveer een uur. Kijk op prijsinformatie voor tarieven, voorwaarden en acties. Heb jij een speciale wens voor de familieshoot? Laat het ons gerust weten. Wij leveren ook afdrukken, fotoalbums, acrylplaten en andere mooie accessoires. Meer informatie of direct boeken? We staan voor je klaar op 010-4134579

Neem contact met ons op

Stel je vraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel als mogelijk contact met jou op. Dank je wel voor jouw belangstelling.