Familiefotografie

Ik ben Fred Smulders, professioneel fotograaf sinds 2004. Ik help jullie graag aan een serie toffe, ongedwongen familiefoto’s. Fotograferen was al jaren een passie van mij; daar moest ik dus wel mijn vak van maken. Ik heb een grote, comfortabele fotostudio in ‘De Rotterdam’ waarin ik jullie graag ontvang maar fotograferen op locatie kan ook. Met veel humor en enthousiasme ga ik gegarandeerd het beste in jullie naar boven halen.

Fred Smulders – familiefotograaf

Familiefotografie Rotterdam

Onze ruime en moderne fotostudio, met uitzicht over Rotterdam, is dé ideale plek voor het laten maken van familiefoto’s. Fotograferen op een andere locatie is uiteraard ook mogelijk. Wij fotograferen met hoge resolutie camera’s van het merk Hasselblad (100 Megapixel). Scherper krijg je ze nergens! Dat zorgt ervoor dat jullie over 10, 20 of 30 jaar nog steeds met volle teugen kunnen genieten van dat ene bijzondere moment samen in de studio.

Bij ons geen truttige of statige familiefoto’s maar een serie eigentijdse foto’s om trots op te kunnen zijn. Tijdens de familieshoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden na de shoot vakkundig door ons bewerkt. Familiefotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.  Een sessie duurt ongeveer een uur. Dit kan al vanaf €99. Kijk op prijsinformatie voor meer informatie. Heb jij een speciale wens voor de familieshoot, een vraag of wil jij direct boeken? We staan voor je klaar op 010-4134579.

Ervaringen van anderen

Maak nu een afspraak

Afspraken kunnen worden ingepland voor doordeweekse dagen overdag, ‘s avonds of in het weekend. Je hebt al een familieshoot vanaf €99 euro! Zie prijsinformatie. Heb je vragen en/of opmerkingen, dan sta ik nu voor je klaar. Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866. Vul dit contactformulier in wanneer jij graag terug gebeld wordt.