Familiefotografie

Ik ben Fred Smulders. Ik ben professioneel fotograaf met meer dan 20 jaar ervaring in familiefotografie. Graag nodig ik jullie uit om naar onze ruime fotostudio in ‘De Rotterdam’ te komen voor het maken van een serie mooie familiefoto’s. Ik fotografeer met een Hasselblad camera voor de hoogst haalbare resolutie. Scherper krijg je ze nergens. Mijn stijl is modern, eigentijds en ik hou van vrolijke familiefoto’s door veel humor te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Fred Smulders – familiefotograaf

Familiefotografie Rotterdam | familiefoto's maken in studio

Familiefotografie doen wij in onze ruime en ultramoderne fotostudio in ‘De Rotterdam’, met uitzicht over Rotterdam. Buiten kan ook! Wij fotograferen altijd met een hoge resolutie camera van het merk Hasselblad. Scherper krijg je ze nergens. Dat zorgt ervoor dat jullie familiefoto’s ook over 10, 20 jaar nog steeds actueel zijn. Bij ons geen statige familiefoto’s maar een serie eigentijdse, vrolijke opnames om trots op te kunnen zijn. Tijdens de familiefotografie shoot kunnen jullie previews zien en direct favoriete foto’s selecteren. Die worden in detail nabewerkt. Familiefotografie doen wij op afspraak. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend.

Prijsinformatie en acties

Veilig naar de fotograaf

Wij zijn geopend en onze studio is in bedrijf. Er gelden momenteel strenge maatregelen in de strijd om de verspreiding van het coronavirus. Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te waarborgen. Zo bieden wij desinfecterende middelen aan en hanteren wij een limiet van maximaal 3 gasten tegelijk in de studio. Het merendeel van ons personeel werkt op afstand. Onze fotostudio is een ruime studio waarin de noodzakelijke ‘social distance’ eenvoudig gerespecteerd kan worden. Komt u dus gerust bij ons langs voor een fotoshoot. Dat kan uiteraard alleen op afspraak.

Ervaringen van anderen

Wil jij een fotoshoot met de familie boeken of heb jij een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw familieshoot. Je kunt ons bereiken op: 010-4134579 (kantoor) of 06-15487866 (direct fotograaf Fred aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.