Trouwalbum

Studio Hoge Heren biedt een ruim assortiment aan prachtige fotoalbums. Stuk voor stuk exemplaren waar je trots op zult zijn en met veel liefde en plezier in bladert. Een serie stoere, eigentijdse albums; gemaakt van staal, leer of aluminium en met een hoog afwerkingsniveau. Veel klanten kiezen voor een fotoalbum met een acryl foto-voorplaat waarmee het fotoalbum een object wordt dat gezien mag worden en een mooie plek in de woonkamer verdient. Onze fotoalbums zijn in diverse maten leverbaar en kunnen variëren in het aantal pagina’s.

Mini-album of ouder-album

Deze serie albums zijn een kleine versie van de grotere trouwalbums uit ons assortiment. Ook ouder-albums (of mini-albums) kunnen worden uitgevoerd met een acryl fotovoorplaat waardoor het een kunstwerk wordt dat gezien mag worden. Een stijlvol cadeau voor bijvoorbeeld de ouders of ceremoniemeesters van een bruidspaar of om de foto’s van jouw portretfotografie in te bewaren.

Koffer (trolley) voor fotoalbum

Een trouwalbum van Studio Hoge Heren kun je met recht een kunstwerk noemen. Kunst geef je een mooie plek in huis en laat je graag aan anderen zien. Daarom hebben wij specifiek voor onze grote fotoalbums een ezel ontworpen waarmee je op een bijzondere manier jullie bijzondere foto’s presenteert. Een trouwalbum daar ben je trots op en dus wil je die zo veel en zo vaak als mogelijk laten zien. Jouw fotoalbum wil je goed beschermen. Daarom heeft Studio Hoge Heren stoere en robuuste koffers. Voor de grotere trouwalbums zijn deze zelfs uitgerust met wieltjes (trolley).

Foto op acrylblok

Foto’s uit een studio fotoshoot, pre-weddingshoot of bruidsreportage kunnen worden geplaatst achter een robuust blok van acryl. Door de dikte van het materiaal blijft het blok mooi staan en functioneert het dus feitelijk gelijk als fotolijst. Acrylblokken zijn er in diverse groottes. Een leuk en betaalbaar item om cadeau te doen aan bijvoorbeeld ouders van het bruidspaar of ceremoniemeester.

Meer weten of onze albums en accessoires?

Vraag onze fotograaf naar de diverse mogelijkheden die wij bieden. Neem gerust contact met ons op. Bel met 010-4134579 of 06-15487866. Wil jij graag later terug gebeld worden door ons? Vul dan het contactformulier in.