Unieke fotoalbums

Studio Hoge Heren heeft een ruim assortiment prachtige fotoalbums. Stuk voor stuk exemplaren waar je trots op zult zijn en met veel liefde en plezier in bladert. Wij leveren fotoalbums van grote merken en die naar eigen ontwerp. Onze eigen lijn heet Solid! Een serie stoere, eigentijdse albums; gemaakt van staal en met een hoog afwerkingsniveau zoals flip-over bladen en metalen beschermhoekjes. Veel klanten kiezen voor een fotoalbum met een acryl foto-voorplaat waarmee het fotoalbum een object wordt dat gezien mag worden en een mooie plek in de woonkamer verdient. Onze fotoalbums zijn in diverse maten leverbaar. Onze fotograaf adviseert graag over het fotoalbum dat het beste past bij jullie bruidsfotografie, newborn foto’s, kinderfoto’s of studio fotoshoot.

Mini-album, ouder-album of portfolio album

Tevens hebben wij in ons assortiment mini-albums (of ouder-albums). Deze albums zijn een kleine versie van de grotere  albums uit ons assortiment. Ook deze kunnen worden uitgevoerd met een acryl foto voorplaat waardoor het een object wordt dat gezien mag worden. Een stijlvol cadeau voor bijvoorbeeld de ouders of ceremoniemeesters van een bruidspaar of om de foto’s van jouw portretfotografie in te bewaren.

Ezel of koffer voor jouw fotoalbum

Een exclusief fotoalbum met foto voorplaat van Studio Hoge Heren kun je met recht een kunstwerk noemen. En wat doe je met kunst? Dat geeft je een mooie plek in huis en laat je graag aan anderen zien. Daarom hebben wij specifiek voor onze grote fotoalbums een stijlvolle ezel ontworpen waarmee je op een bijzondere manier bijzondere foto’s presenteert. Jouw fotoalbum daar ben je trots op en dus wil je hem zo veel en zo vaak als mogelijk laten zien. Jouw fotoalbum wil je goed beschermen. Standaard leveren fabrikanten fotoalbums in een kartonnen doos. Dat is voor pizza’s. Daar wil jij niet altijd mee voor de dag komen. Daarom heeft Studio Hoge Heren  stijlvolle, stoere en robuuste koffers (model flight-case) voor jou. Voor de grotere fotoalbums zijn deze zelfs uitgerust met wieltjes (model trolley).

Vergroting op plexiglas (acryl) of blok

Het topstuk uit jouw fotoshoot, familiereportage, newborn sessie of bruidsreportage hang je natuurlijk heel graag vergroot aan de muur. Maar dan wel graag op materiaal waarbij de scherpte van de foto’s gewaarborgd blijft. Dan kies je dus voor een vergroting op plexiglas (acryl). Dat kan in diverse maten en desgewenst inclusief bezorgen en ophangen. Kijk hier voor de actuele prijzen. Eventueel ook met LED verlichting voor een extra ‘touch’. Ga je liever voor iets kleiner? Dan hebben we schattige fotoblokken gemaakt van plexiglas voor jou.

Trouwalbum maken

Neem een kijkje achter de schermen bij bruidsfotograaf Fred. Hieronder laten wij zien hoe wij een trouwalbum geheel in eigen beheer printen en samenstellen voor onze bruidsparen.