Fotowand als kunst aan de muur

Huis of kantoor aan het opknappen? Overweeg jij een saaie muur meer uitstraling te even met een grote fotowand? Op zoek naar een toffe architectonische foto als kunst aan de muur? Dan zit je hier goed. Wij leveren topklasse fotowanden van A-Z.

Kies een foto uit onze ruime collectie waarmee jij zo weer verliefd op je huis wordt. Een maatwerk productie kan ook. We laten de foto vakkundig vergroten op grootformaat acrylplaat of op geborsteld aluminium; waar je voorkeur ook maar naar uit gaat. We plaatsen de fotowand graag voor je maar zelf doen is ook prima. Wil je jouw fotowand nog meer luxueuze uitstraling geven? Overweeg dan het toepassen van dunne lijnen van LED-verlichting tussen de segmenten. Onze technici regelen het graag voor je.

Kies jouw favoriete foto voor een fotowand

Waar ter wereld we ook zijn, wij raken altijd weer geïnspireerd door bijzondere architectuur. Wij hebben in ons meer dan 20-jarige bestaan een enorme collectie haarscherpe foto’s verzameld waaruit je kunt kiezen voor gebruik als kunst aan de muur. Unieke en haarscherpe Hasselblad foto’s waarvan de kans groot is dat ze jou raken. Kies een foto die jij graag als fotowand wilt hebben voor thuis of op kantoor. Kies uit onder meer Antelope Canyon in Arizona, Rotterdam en de Erasmusbrug, de skyline en bruggen van New York, de Golden Gate Bridge in San Francisco, architectuur van Chicago, het luxe Dubai, de straten van Londen of Singapore.

We kunnen onmogelijk alle toffe afbeeldingen laten zien. Dan ben je morgen nog aan het scrollen! Dit is een greep uit onze collectie foto’s. Ben je op zoek naar een specifieke stad of object om toe te passen als fotowand? Laat het ons weten en wie weet toveren wij die zo uit ons archief. Vul het contactformulier in of bel.

Wat kost een fotowand?

De prijs van een fotowand hangt van een paar factoren af. Waaronder de foto die jij kiest. Maar ook de afmetingen en materiaalkeuze (acryl of aluminium). Uiteraard zijn er ook kosten mee gemoeid als je wilt dat wij jouw fotowand monteren en optioneel voorzien van LED verlichting. Wil je snel weten waar jouw project kostentechnisch op uitdraait? Bel nu en ontvang in no-time een offerte.

Onze foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Je krijgt van ons uiteraard een ongelimiteerde licentie op het gebruik van de foto bij de aanschaf van een fotowand.

Meer weten of onze fotowanden?

Op zoek naar kunst aan de muur en overweeg jij een fotowand met haarscherpe afbeelding van Studio Hoge Heren? Heb jij jouw favoriete foto gevonden op deze pagina of wil je weten of wij een specifieke stad of object in ons archief hebben? Neem dan nu contact met ons. Je kunt mij (Fred) bellen op 06-15487866.