Zakelijke portretfoto's nodig?

Ik ben Fred Smulders, vakfotograaf en eigenaar van Studio Hoge Heren. Ik help je graag aan een serie moderne en spontane portretfoto’s voor zakelijk gebruik. Denk aan een goede profielfoto voor gebruik op social media, op een website of op jouw CV. In mijn comfortabele fotostudio haal ik met humor, enthousiasme en geduld het allerbeste in jou naar boven. Samen gaan we op zoek naar een gevarieerde serie foto’s waarmee jij jezelf graag presenteert aan de buitenwereld.

Bel of Whatsapp me nu als je vragen hebt of een afspraak wilt regelen. We zijn elke dag van de week open. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen.

Fred Smulders – fotograaf/eigenaar

Bekijk ons werk

Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van zakelijke fotoshoots

Foto's in extreem hoge resolutie; scherper krijg je ze nergens!

Ongedwongen fotoshoots. Gemaakt in moderne, comfortabele fotostudio

Fotoshoot Business All-in

Bij het Business All-in pakket krijg je bij ons:

  • Fotograferen in de studio.
  • Van kleding wisselen is mogelijk en toegestaan.
  • Foto’s gemaakt in hoge resolutie met Hasselblad camera. Scherper krijg je ze nergens.
  • We maken jouw Close Up tegen zowel witte als zwarte achtergrond
  • Favoriete foto’s kiezen direct na de shoot.
  • Gedetailleerde nabewerking van 4 gekozen foto’s inbegrepen.
  • Digitale bestanden van de gekozen foto’s in hoge resolutie JPG. Zonder logo of watermerk.

Alles er op en er aan om zakelijk goed voor de dag te komen. We zien je graag verschijnen. Waar wacht je nog op?

€139,- excl. BTW per persoon

Maak nu een afspraak

Graag zet ik jou of jullie medewerkers op de foto. Wil jij weten of ik beschikbaar ben? Je kunt mij bereiken op: 06-15487866. Bel me of stuur een Whatsapp bericht en dan kom ik zo snel als mogelijk bij jou terug.
    Dit is wat anderen over ons zeggen