Welkom bij Studio Hoge Heren

Ik ben Fred Smulders. Fotograferen was al jaren een hobby van mij waarin ik mijn creativiteit kwijt kon; daar moest ik dus wel mijn vak van maken. Ondertussen is Studio Hoge Heren dé fotostudio van Rotterdam met gevoel voor stijl en kwaliteit. Wij zijn gevestigd in ‘De Rotterdam’ op de Kop van Zuid.

Ik vind het leuk om in mijn fotostudio of op locatie het beste in mensen naar boven te halen. Met humor, enthousiasme en geduld lukt dat altijd. Ik wil altijd het mooiste. Dat zie je onder meer terug in de camera’s waarmee ik werk (Hasselblad) en onze supermoderne fotostudio. Mijn uitdaging is het om mensen te helpen aan topklasse foto’s waarin emotie en gevoel op de juiste wijze zijn vastgelegd.

Fred Smulders – fotograaf

Fred Smulders fotograaf Rotterdam

Waarom kiezen klanten voor ons?

Stijl

Wij maken frisse, eigentijdse en ongedwongen foto’s. Zowel in de studio als op locatie.

Hoge resolutie

Wij fotograferen met Hasselblad camera’s in zeer hoge resolutie. Scherper krijg je ze nergens.

Passie

Met veel enthousiasme, humor én creativiteit maken wij van elke reportage een feestje.

Ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van foto’s waarop met plezier terug gekeken wordt.

Een kijkje achter de schermen

Nieuws

Oude familiefoto in een nieuw jasje

Bladerend door fotoalbums kom je zo veel leuke foto's tegen uit het verleden die gekoppeld zijn aan mooie herinneringen. Creëer vooral nieuwe herinneringen door bijvoorbeeld een oude familiefoto opnieuw te laten maken. Hoe? Dat lees je hier.

Read More

Studio Hoge Heren commercial in Pathé de Kuip

Fotograaf Studio Hoge Heren is te zien in Pathé de Kuip. Voor elke film worden bezoekers een blik gegund in onze studio en zien ze hoe het maken van familiefoto's er aan toe gaat.

Read More

Onderwaterfotografie voor Humanitas

In opdracht van Humanitas maakten wij een toffe serie onderwaterfotografie opnames voor een nieuwe campagne. Bekijk onze backstage video.

Read More

Meer nieuws

Een afspraak maken of een vraag?

Op zoek naar een fotograaf voor een studio portret, familiefotografie, een bruidsreportage, Photo Art of zakelijke fotografie? Wij helpen jou graag. Heb je vragen? Bel mij gerust op: 010-4134579 of 06-15487866. Wordt jij liever later door ons terug gebeld? Vul dan ons contactformulier in.