Foto expositie in De Zalmhaven

Heb je de bouw van De Zalmhaven gevolgd via social media? Ben je bewoner van De Zalmhaven? Of gewoon geïnteresseerd in nieuwe bouwprojecten? Dan is de kans groot dat je al veel werk van mij hebt gezien. Ik heb de bouw van De Zalmhaven op de voet gevolgd met mijn fotocamera.

Binnenkort openen wij onze nieuwe fotostudio in De Zalmhaven. Daar ontvang ik je dan graag voor portretfotografie, familie fotoshoots, zakelijke fotografie en voor kunst aan de muur. Loop gerust langs. Vooruitlopend op dit heugelijke feit heb ik, in samenwerking met Zalmhaven CV, een expositie samengesteld. Deze expositie bestaat uit beelden van (de bouw van) De Zalmhaven. Ook kun genieten van iconische architectuur uit andere wereldsteden zoals New York, Londen en Singapore. Dit zijn de foto’s die je momenteel ziet in deze expositie.

Beelden uit de expositie

Kijk meer kunst aan de muur

Een vergroting voor thuis of op kantoor?

Eén van onze foto’s uit deze expositie straks bij jou aan de muur? Of op zoek naar andere adembenemende fotokunst om jouw huis of kantoor mee te upgraden? Ik heb al heel wat plekken op de wereld bijzondere steden en architectuur gefotografeerd. Bekijk een greep uit onze collectie. Dat kan hier online maar ook op afspraak in onze fotostudio. Foto’s kunnen in alle maten en verhoudingen worden vergroot op acryl. Hulp nodig bij het ophangen? Ook dat regelen we desgevraagd voor je.

Voor bezoekers aan de expositie en onze buren van De Zalmhaven hebben we een mooie introductieaanbieding. Bel of WhatsApp me voor meer informatie. Of vul het contactformulier in en dan neem ik zo snel als mogelijk contact met jou op.

Hier wil ik meer informatie over

Openingstijden expositie

Je kunt onze expositie bekijken op tijden waarop de centrale ontvangsthal van De Zalmhaven High Rise is geopend. De entree is gratis en je hoeft je nergens te melden. Wil je graag gelijk advies inwinnen? Bel dan met fotograaf Fred op 06-15487866

Neem contact met ons op