Prijs bruidsfotografie Rotterdam

Bruidsfotografie van Studio Hoge Heren kost €1.599. Dit tarief is gebaseerd op 8 uur fotograferen. Inbegrepen in dit tarief is:

  • Een uitvoerig adviesgesprek met de fotograaf in onze studio
  • Een Pre-weddingshoot (t.w.v. 199)
  • Een Puntjes-op-de-i gesprek
  • Fotograferen met hoge resolutie Hasselblad camera door ervaren bruidsfotograaf
  • Bewerking van de geselecteerde foto’s
  • Reiskosten (tot 25km vanaf studio)

Niet standaard inbegrepen zijn de kosten van het fotoalbum. Studio Hoge Heren heeft een ruim assortiment bijzondere trouwalbums en dus voor ieder wat wils. In de prijs van een fotoalbum zit tevens de kosten van het bewerken van de geselecteerde foto’s, het samen reviewen (en waar nodig, corrigeren) van de voorgestelde indeling van het trouwalbum en de benodigde afdrukken voor het fotoalbum verwerkt.

Optioneel bij bruidsreportage

Digitale bestanden. Digitale bestanden in zeer hoge resolutie (zonder watermerk of logo) ontvangen jullie tegen eenmalige vergoeding van €200 (afkoop). Deze (grote) bestanden worden geplaatst op een door jullie aan te leveren harde schijf.

Belichter. Voor extra sprankeling in hoge resolutie foto’s, het reduceren van schaduwen, het in alle (weers)omstandigheden kunnen maken van het perfecte, gebalanceerde plaatje en het goed kunnen belichten van grotere groepen, gaat een belichter mee op bruidsreportage. Deze belichter is dan uitgerust met mobiele flitsapparatuur (‘de flitspaal’). Tevens is hij de assistent van de fotograaf. Deze optie is €200 (bij een bruidsreportage van 8 uur).

Meer informatie