Trouwfilm Rotterdam | Trouwfilm laten maken Rotterdam

Het maken van een trouwfilm of trouwclip laat je niet over aan een hobbyist met alle risico’s van dien. Daarvoor is jullie bruiloft echt veel té belangrijk. Na de bruiloft willen jullie graag jullie dag met volle teugen kunnen herbeleven. Het maken van een trouwvideo of trouwclip (same day edit) laten jullie daarom graag over aan enthousiaste professionals met bewezen track-record in video- en televisieproductiewereld: Studio Hoge Heren. Zo veel bruidsparen, zo veel wensen. Wie bieden daarom verschillende interessante mogelijkheden. Bekijk hier (of op ons YouTube kanaal) voorbeelden van de vele trouwfilms en trouwclips die wij hebben mogen maken.

Trouwfilm laten maken

Een ervaren cameraman volgt de gebeurtenissen op de voet en loopt hierbij niet in de weg. We maken opnamen van jullie maar uiteraard ook van verrassende zaken die buiten jullie blikveld plaatsvinden. Denk aan gasten die arriveren of de ceremoniemeester die nog even een paar puntjes op de i zet. Hiermee wordt een trouwfilm een aanvulling op jullie eigen beleving en een aanvulling op een (foto)bruidsreportage. Tijdens de huwelijksvoltrekking of een speech worden sprekers door ons voorzien van een kleine zendmicrofoon zodat ieder woord duidelijk verstaanbaar is op de trouwfilm. Na de bruiloft worden de beelden vakkundig gemonteerd tot een sprankelende trouwfilm waarbij rekening wordt gehouden met jullie muzikale wensen. Een trouwfilm wordt standaard digitaal uitgeleverd in HD kwaliteit via WeTransfer.

Trouwclip maken (same day edit)

Hoe tof is het om jullie gasten ’s avonds al te trakteren op een korte compilatie van jullie trouwdag? Studio Hoge Heren is gespecialiseerd in het maken van (same day edit) trouwclips. Een mooie optie om iedereen jullie dag kort te laten meebeleven en daarmee het gehele publiek hetzelfde kippenvel moment te bezorgen voordat het feest los barst. Een trouwclip wordt vanaf einde middag op locatie vakkundig gemonteerd door een ervaren video editor. We monteren de trouwclip op jullie favoriete liedje. Desgewenst (optioneel) verzorgen wij het uitspelen van de trouwclip. Enkele dagen na jullie bruiloft plaatsen wij jullie trouwclip op ons YouTube kanaal en ontvangen jullie hiervan de link en kun je deze rond laten gaan via social media.

Videogastenboek | videofelicitaties

Vaak kiezen bruidsparen ervoor om een trouwvideo uit te breiden met videofelicitaties. Dat levert een extra stukje video op waarin jullie dierbaren de hoofdrol spelen. Onze cameraman kiest een sfeervol plekje om de opnames te maken. Hij nodigt jullie gasten uit om een videoboodschap in te komen spreken. Hij stelt mensen op hun gemak en helpt ze een handje. Het videogastenboek trekt veel bekijks en er wordt gelachen om het ‘gestuntel’ van de ander. Het is daarmee ook een stukje extra entertainment.

Zullen we een afspraak maken?

Graag maken wij voor jullie een toffe trouwclip of trouwvideo. Laten we een vrijblijvende afspraak maken bij ons in de studio om te kijken naar jullie ideeën en wensen. Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866. Wil jij graag later door ons terug gebeld worden? Vul dan het contactformulier in.