Prijs Trouwclip Rotterdam

Een trouwclip laten maken, in combinatie met een bruidsreportage van Studio Hoge Heren, kost slechts €1.099,-

Inbegrepen in dit tarief is:

  • Intake-gesprek
  • Puntjes op de i gesprek
  • Filmen op de bruiloft tot omstreeks 16:30 – hierna moet de cameraman de montage gaan maken om op tijd klaar te zijn
  • Gebruik van broadcast opnameapparatuur (bijv. Sony FS7 cinematic camera)
  • Montage van trouwclip op (feest)locatie door een ervaren editor/cameraman. De duur van een trouwclip is omstreeks 4 minuten (naar gelang de duur van het gekozen liedje)
  • Uitlevering van de trouwclip direct nadat de montage klaar is
  • Plaatsing van de trouwclip na de bruiloft op het YouTube kanaal van Studio Hoge Heren voor online gebruik
  • Reiskosten / reistijd van de cameraman/editor tot 25km vanaf studio

Hebben jullie een andere fotograaf geboekt dan geldt voor dit pakket een tarief van €1.299,- inclusief BTW.

Filmen na 16:30 kan uiteraard ook. In dat geval zal onze cameraman verder gaan met filmen en komt een extra editor naar jullie locatie voor de montage van de clip. Dit kost eenmalig €250,- voor de editor en €150,- per extra uur voor het filmen.

Prijs trouwvideo en opties

Willen jullie van deze beelden ook een langere versie (van omstreeks 20-30 minuten) laten maken (een trouwvideo) dan geldt hiervoor een meerprijs van €400,- bovenop het tarief voor de clip. Montage van de langere versie (trouwvideo) zal na de bruiloft in onze studio’s plaatsvinden.

Willen jullie een kopie ontvangen van het ruwe beeldmateriaal (bijvoorbeeld om de ceremonie nog een keer van A tot Z te kunnen bekijken) dan geldt hiervoor een meerprijs van €200,-. Beelden ontvangen jullie dan in de oorspronkelijke opnamekwaliteit (edoch geschikt gemaakt voor afspelen via normale computers) via WeTransfer of op een harde schijf van jullie.

Willen jullie in het vertonen van de trouwclip tijdens de bruiloft geen enkel risico lopen dan is er de mogelijkheid om onze editor/cameraman dit te laten doen. Deze blijft dan langer op locatie en regelt de laptop. Het uurtarief is €150,- per uur.

Ook kunnen wij onze krachtige HD beamer meenemen en zorgen voor een goede koppeling met het geluid (band, DJ of PA-installatie van de locatie). Huurprijs van de HD beamer is €200,-.

Last, but not least, is het mogelijk om videofelicitaties te laten opnemen op de feestavond. Onze cameraman neemt dan extra licht mee en richt een sfeervol setje in waarin jullie gasten voor de camera een persoonlijke boodschap kunnen inspreken. Hiervan wordt een aparte track gemonteerd. Deze optie kost €200,-

Zullen we een afspraak maken?

Graag maken wij voor jullie een toffe trouwclip of trouwvideo. Laten we een vrijblijvende afspraak maken bij ons in de studio om te kijken naar jullie ideeën en wensen. Je kunt mij bellen op: 010-4134579 of 06-15487866. Wil jij graag later door ons terug gebeld worden? Vul dan het contactformulier in.