Sfeervolle Upgrade voor de Eetkamer: 'Streets of London' als Fotokunst aan de Muur

In de wereld van interieurdesign zijn het vaak de kleine details die een ruimte transformeren en een gevoel van persoonlijkheid en stijl toevoegen. Bij Studio Hoge Heren hebben we het genoegen gehad om onlangs deel uit te maken van zo’n bijzondere transformatie, waarbij een kille eetkamer is omgetoverd tot een warme, uitnodigende ruimte met behulp van fotokunst aan de muur.

Ons nieuwste project, dat we vol trots met jullie delen, betrof een levensgrote vergroting van een van onze meest iconische foto’s: ‘Streets of London’. Deze adembenemende afbeelding, vastgelegd door fotograaf Fred hier bij Studio Hoge Heren, werd vergroot op acrylplaat en is door ons vakkundig gemonteerd in deze eetkamer. Zie hier wat voor enorm verschil dit maakt voor de betreffende ruimte.

De keuze voor de afbeelding ‘Streets of London’ voor deze specifieke ruimte was niet geheel toevallig. De eetkamer, vaak het hart van een huis genoemd, is een plek waar mensen samenkomen, waar verhalen worden gedeeld en herinneringen worden gemaakt. De klant in kwestie heeft deze afbeelding eerder toegepast zien worden door ons als fotokunst aan de muur en bedacht zich onmiddellijk dat dit dé oplossing moest worden voor het upgraden van hun eetkamer. En wat zijn ze trots op het eindresultaat.

Met ‘Streets of London’ als centraal kunstwerk wordt de dynamiek van een wereldstad naar binnen gebracht waardoor deze ruimte niet langer alleen dient als een plek om te dineren, maar ook als een visueel avontuur brengt, de verbeelding prikkelt en gesprekken stimuleert.

Vergroting op acrylplaat met dibond

De techniek achter deze vorm van fotokunst verdient ook wat aandacht. Onze experts hebben de ‘Streets of London’-afbeelding met uiterste precisie vergroot en op hoogwaardig acryl met dibond. Deze keuze voor acryl zorgt voor helderheid, diepte en duurzaamheid, waardoor de afbeelding jarenlang zijn oorspronkelijke glans behoudt. Bovendien hebben we slim gebruik gemaakt van ledverlichting om de afbeelding te accentueren en de hele ruimte een warme, uitnodigende gloed te geven.

Fotokunst aan de muur als upgrade voor jouw ruimte?

We zijn ontzettend dankbaar voor de kans om de eetkamer van onze klant te upgraden en om ‘Streets of London’ naar hun huis te brengen. Bij Studio Hoge Heren blijven we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige fotokunst aan de muur, vergrotingen van foto’s op acryl en andere innovatieve oplossingen voor onze gewaardeerde klanten.

Wil je ook een unieke foto aan de muur voor jouw ruimte? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen ook jou graag om jouw huis te transformeren met prachtige, op maat gemaakte fotokunst aan de muur van Studio Hoge Heren.

Meer Fotokunst aan de muur kijken