Nieuwe fotostudio in de Zalmhaven toren: Studio Hoge Heren opent haar deuren in centrum Rotterdam

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor een familie fotoshoot of portretfotografie? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Fotograaf Studio Hoge Heren opent binnenkort een nieuwe fotostudio in het hart van Rotterdam. Gevestigd aan de Houtlaan 545, in de plint van het iconische gebouw De Zalmhaven, biedt deze ruime en moderne studio alles wat je nodig hebt voor prachtige foto’s.

Wat kun je verwachten?

De nieuwe fotostudio van Studio Hoge Heren is speciaal ontworpen om aan al jouw fotografische behoeften te voldoen. Met state-of-the-art apparatuur en technische snufjes word je hier ondergedompeld in een ideale omgeving voor het maken van adembenemende foto’s. Of je nu met je gezin wilt poseren of een professioneel portret nodig hebt, deze studio biedt alle ruimte en mogelijkheden die je zoekt.

Ruime fotostudio

De fotostudio is royaal van formaat en biedt voldoende ruimte voor grotere groepen zoals families en gezinnen. Of je nu met drie generaties bij elkaar komt of gewoon met je naaste familieleden, iedereen zal comfortabel kunnen poseren.

Comfortabele ontvangstruimte

Naast de indrukwekkende opnamestudio beschikt Studio Hoge Heren ook over een comfortabele ontvangstruimte. Hier kun jij en je gezelschap ontspannen wachten terwijl de fotograaf zich voorbereidt op jullie fotosessie of met de rest van de groep bezig is. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt, en daar zorgen we graag voor.

Uitgebreide mogelijkheden voor productfotografie

Naast familie fotoshoots en portretfotografie biedt Studio Hoge Heren ook uitgebreide mogelijkheden voor productfotografie. Of je nu een eigen bedrijf hebt en professionele foto’s van je producten nodig hebt, of als je een marketeer bent die op zoek is naar professionele content, deze nieuwe fotostudio heeft alle faciliteiten om aan jouw wensen te voldoen.

Toegankelijkheid voor iedereen

Studio Hoge Heren begrijpt het belang van toegankelijkheid. Daarom is de studio op de begane grond gevestigd en goed bereikbaar voor minder validen. We willen ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van onze diensten, ongeacht eventuele fysieke beperkingen.

Verbouwing gestart in oktober 2023

Medio oktober 2023 zijn we gestart met de verbouwing van onze nieuwe fotostudio in de Zalmhaven toren. We steken veel tijd en energie in het creëren van een perfecte plek waar jij prachtige foto’s kunt laten maken. We verwachten dan ook volledig operationeel te zijn op onze nieuwe locatie medio januari 2024.

Houd ons in de gaten!

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom onze nieuwe fotostudio? Volg ons dan bijvoorbeeld via Instagram. Hier zullen we regelmatig updates delen over de voortgang van de verbouwing en het moment waarop we officieel open gaan op de nieuwe locatie. Tot die tijd ontvangen we jullie graag op de huidige locatie in De Hoge Heren.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.