De Zalmhaven goed in beeld met bouwfotografie van Studio Hoge Heren

Het is een raar jaar geweest. Een jaar vol onzekerheden en van continu aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid. We zijn blij dat alles weer richting normaal gaat en de agenda lekker vol loopt met familieshoots. Ook kunnen we binnenkort weer de eerste bruidsreportages doen. Daar kijken we allemaal naar uit. Wat fijn dat we weer wat meer kunnen gaan genieten met elkaar. We verwachten voor de komende periode een inhaalslag aan uitgestelde familieshoots, gezinsfoto’s, jubilea en dat soort vrolijke gebeurtenissen waarbij we jullie uiteraard graag van dienst zijn.

Fotoshoots in de studio en bruidsreportages lagen dan weliswaar flink op hun gat in de hoogtij dagen van corona; dat betekent echter allerminst dat we stil hebben gezeten. In tegendeel. Voor diegene die fotograaf Fred Smulders volgen op Instagram zagen het al een tijdje gebeuren: nette schoenen en keurig gestreken Studio Hoge Heren overhemden zijn regelmatig verruild voor stalen neuzen en een bouwhelm. Bouwfotografie in de agenda!

Direct tegenover onze fotostudio aan de Gedempte Zalmhaven wordt namelijk een nieuw bouwproject uit de grond gestampt dat zijn weerga niet kent. De Zalmhaven. Met de hoogste woontoren van de Benelux. Een bouwproject waar men internationaal de vingers bij aflikt en dat bol staat van de innovaties. Vanaf de sloop van het pand dat hiervoor op deze locatie stond tot aan de feestelijk opening van het gebouw in 2022: Studio Hoge Heren mag dit project fotograferen in opdracht van projectontwikkelaar AM (onderdeel van BAM). Op deze bouwfotografie opdracht zijn we uiteraard zeer trots op en we vinden het een eer om alle fases van dit project te mogen fotograferen. Onze foto’s gaan over de hele wereld en zijn ondertussen in de nodige media-uitingen gebruikt. Liefhebbers van hoogbouw likken er hun vingers bij af op fora als skyscrapers. En wat een prachtige verzameling bouwfoto’s is dit ondertussen al aan het worden. Nog niet gezien? Bekijk het online album.

Als klap op de vuurpijl mag SHH Productions, de video- en televisieproductie tak van Studio Hoge Heren een serie indrukwekkende projectvideo’s maken voor BAM Bouw en Techniek. Video’s waarin bouwtechniek, bouwinnovatie en logistiek de boventoon voeren. Een mooie productie waar wij graag onze tanden in zetten.

Kortom, we zijn lekker bezig en never-a-dull-moment bij Studio Hoge Heren. We hopen je snel te zien in onze studio’s.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over bouwfotografie van Studio Hoge Heren en wil je weten wat wij voor jouw bouwproject kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.