Groepsfoto in coronatijd laten maken

We leven in een lastige tijd. Door de uitbraak van het coronavirus zijn veel dingen, die voorheen zo normaal leken, ineens een stuk lastiger geworden. Verjaardagen met de hele familie erbij zijn onverstandig geworden. Bruiloften worden uitgesteld. En wat normaal een feestelijk jubileum zou moeten zijn, mondt uit in een afstandelijk belletje of een  pakketje op de deurmat. Het is niet leuk. Met name oudere mensen hebben grote moeite met de afstand die we tot elkaar moeten bewaren en leiden hier soms emotioneel zwaar onder. Bel ze eens wat vaker. Dat zullen ze fijn vinden.

Er is ook nog een andere manier om naasten dichterbij te brengen. Bijvoorbeeld door een ‘groepsfoto in coronatijd’ te laten maken. In onze fotostudio in Rotterdam vinden sinds de versoepeling van de maatregelen gelukkig weer de nodige fotoshoots plaats en daar zijn we heel blij mee. Onze studio is ruim genoeg om, met respect voor de 1,5 meter regel, gezinnen of groepen te fotograferen. Tussen de fotoshoots in de studio houden we voldoende tijd voor in- en uitloop. Is jouw groep net iets te groot en moet deze opgesplitst worden (mogelijk zelfs in de tijd) vertrouw dan op de vaardigheden van een professionele fotograaf om er digitaal één mooi geheel van te maken of plan de fotoshoot (in overleg) buiten.

Als kinderen of kleinkinderen even niet bij opa of oma op schoot mogen, laat ze dan op zijn minst schitteren aan de muur. Laat ze door middel van jullie ‘groepsfoto in coronatijd’ weten dat er van ze gehouden wordt. Is nu niet het juiste moment om groots te vieren dat jullie 25 of 50 jaar getrouwd zijn, maak dan van de nood een deugd en trakteer elkaar op een portie persoonlijke aandacht en veel lol bij de leukste fotograaf van Rotterdam.

Bel ons nu voor het bespreken van de mogelijkheden.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.