Veilig een fotoshoot doen in Corona tijd

Het jaar 2020 ging zo lekker van start. Met regelmaat vulde onze fotostudio zich met groepen, families en gezinnen voor het maken van een fotoshoot. We houden wel van een beetje reuring in de tent. Bij ons mag je lachen en gek doen. Ook keken we halsreikend uit naar de verwachte drukte in de stad vanwege het Songfestival in mei. Onze studio’s werden bezocht door de EBU, de NOS en Boulevard om mogelijk te dienen als uitzendlocatie. 2020 kon niet meer stuk.

In alle plannen en verwachtingen kwam flink de klad vanwege COVID-19. Ineens leefde we in een surrealistische wereld waarin we allemaal verdoofd raakten. Een wereld waarin we in een grote boog om elkaar heen moeten lopen en naasten even niet meer konden vastklampen zoals we normaal zouden doen. We bleven met z’n allen zo veel als mogelijk thuis en dat heeft er gelukkig toe geleid dan we een verdere exponentiële toename van het aantal besmettingen hebben kunnen voorkomen.

Langzaam maar zeker komen we nu los van onze intelligente lockdown en kondigt de overheid versoepeling aan. Wat een prettig vooruitzicht is dat. We kunnen, weliswaar met verstand en geduld, ons oude leventje weer langzaam gaan hervatten. Als uiterst sociale kunstenaar (ze bestaan echt), die natuurlijk niets liever doet dan met mensen bezig te zijn in een fotoshoot, kun je begrijpen dat ik sta te popelen om aan de slag te gaan.

En jij? Na weken van verplicht binnen hangen, Netflixen en calorieën verzamelen ben jij er ook vast aan toe om iets leuks te gaan doen met je familie, gezin of voor jezelf. Dat kan. Uiteraard gaan we dit allemaal zo veilig mogelijk doen.

Voor diegene die nog niet eerder bij ons is geweest, is het wellicht fijn om een paar dingen van ons en onze maatregelen te weten:

Allereerst, onze fotostudio is gevestigd in ‘De Rotterdam’, op de 26ste etage. Hij kan alleen op afspraak worden bezocht. Tussen de afspraken houden we voldoende tijd voor inloop. De studio heeft een oppervlakte van 150 vierkante meter en maakt onderdeel uit van een totale vloeroppervlakte van 500 vierkante meter. Dat betekent dat de gewenste ‘anderhalf meter’ hier meer dan eenvoudig gerespecteerd kan worden. Vanaf een groot scherm kun je meekijken met het resultaat van een fotoshoot en hieruit samen met de fotograaf jouw keuzes maken. Algemene ruimtes zoals de ontvangstruimte en toiletgroep worden met grote regelmaat grondig gedesinfecteerd. Bij binnenkomst kun je (naar eigen inzicht en gelieve) gebruik maken van een handgel die wij jou daar aanbieden. Kortom, we stellen alles in het werk om onszelf en onze klanten gezond te houden.

Heb je speciale wensen voor jouw fotoshoot? Bel met mij (Fred) en bespreek ze. Niets is te gek. Ik hoop je snel te mogen zien in onze fotostudio. Blijf gezond!

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.