Bruidsfotograaf Studio Hoge Heren op Wishes and Weddings event

We zitten volop in het seizoen waarin bruidsparen van 2019 zich aan het oriënteren zijn op de perfecte invulling van hun bruiloft. En wat doet een moderne bruid eerste als ze weet dat ze (eindelijk) mag gaan trouwen? Juist. Lekker Google’n. In comfortabel huispak en even charmante pantoffels aan, kop thee erbij en klikken maar.

Wil de bruid trouwen in de omgeving van bijvoorbeeld Rotterdam? Nou daar gaat ze dan hoor….bruidsjurk Rotterdam <enter>, bruidsfotograaf Rotterdam <enter>, trouwlocatie Rotterdam <enter>….Hé da’s gek, ze komt op een site van een partycentrum in Delfzijl. De money-machine van Google Adwords neemt haar in de maling. Die presenteert rücksichtslos waar een adverteerder voor heeft betaald. Ook al moet je vanuit Rotterdam zo’n drie uur rijden om überhaupt in Delfzijl te komen.

Click, click, click.

Al snel wordt de conclusie getrokken dat het wemelt van de aanbieders en aanbiedingen. De keuzestress neemt toe. De plaatjes en verhalen zijn leuk, maar je wilt het toch eigenlijk het liefst ook een beetje voelen? We hebben het hier immers niet over het kopen van een staafmixer die je retour stuurt als hij niet linksom blijkt te draaien.

Ah, gelukkig, er is hoop!

Advertenties voor beurzen en inspiratieavonden gieren om de oren. Zo is er de Grootste, de Leukste, de Oudste en de meest Inspirerende beurs. Je bedenkt het maar en het is marketing-technisch wel een keer uitgevonden. Lekker slenteren langs standjes. Tasje hier, tasje daar. Bezoekersbadge scannen zus, contactkaartje invullen zo. Kopje koffie, broodje en taartje. Wat hebben we het leuk.

Een ieder zichzelf respecterend bruidsmodehuis organiseert een heerlijk inspiratieavondje voor de meiden. Dat gaan we doen. Fijn met z’n tienen tegelijk hysterisch aan die ene favoriete jurk plukken. Voor zelf passen is vanavond geen tijd. Serious? Daarvoor kunt u keurig een afspraak maken. Echt? Jazeker; dan kan de styliste je namelijk in alle rust adviseren. Dit zijn snuffelavondjes die meestal worden opgeluisterd met een fraai muziekje, een fotohokje en het welbekende stukje taart. De trekpleister van de avond is een ware catwalk show. Bij binnenkomst blijkt de catwalk meetal nog geen twee meter lang. Groter is de gemiddelde bruidsmodezaak namelijk niet. Met zestig meiden opeen gepakt langs de catwalk is het dragen van pumps met stalen neuzen geen overbodige luxe. Gezellig. Dat wordt hem! nummer 12.

Op de dagen van de Toptrouwlocatie Route kun je met gierende banden langs allerlei locaties sjezen. En ook daar wordt je, met een beetje mazzel, getrakteerd op van alles en nog wat. Als toekomstige bruid en bruidegom kun je wat dat betreft alle vrije dagen tot aan de bruiloft goed vullen en je suf oriënteren tot je geen locatie, jurk, taart, trouwauto of bruidsfotograaf meer kunt zien.

Leveranciers in levende lijve ontmoeten en uithoren is toch echt wel een aanrader. Ruiken, proeven en voelen aan producten ook. Waarom? Simpel. Een voorbeeld uit onze business: bruidsfotografie. Elke amateur met een camera en KvK nummer kan zich bruidsfotograaf noemen. Maar kunnen ze ook waarmaken wat ze online beloven? Je merkt het snel genoeg in een persoonlijk gesprek. Niet bij jullie thuis (think twice), maar op locatie van de fotograaf. Wat zie je daar? Wat voel je daar? Kun je hier met een gerust hart een aanbetaling doen? Dat is lastig beoordelen via het magische Internet. Hoe mooi de plaatjes en teksten op een website ook zijn. Dat zegt namelijk helemaal niets. Er zijn professionals en er zijn enthousiastelingen die het, naast hun vaste aanstelling bij een bedrijf, ook gaan proberen. Voor het halen van een stukje bevestiging zul je er toch echt op uit moeten trekken.

Stop Googl’ing, start going.

Maak een afspraak. Koop een ticket. Trek er op uit. En als jezelf opvouwen als een sardientje in een blik bij je favoriete bruidsmodezaak goed voelt…doen! Gebruik je zintuigen. Stel zeker dat jij de juiste keuzes maakt voor jouw persoonlijke bruiloft. Want dat is het.

Een leuke, alternatieve manier om snel in contact te komen met allerhande betrouwbare partijen zijn bijvoorbeeld de Wishes and Weddings Events. Ze worden georganiseerd op mooie trouwlocaties en bieden een programma voor louter stelletjes. Die kunnen hiervoor speciaal worden uitgenodigd. Hier geen schoonmoeders en vriendinnen met een tasjes-verzamelwoede. Maar louter bruidsparen die op een zondagmiddag worden getrakteerd op nuttige workshops, leuke extraatjes én de gelegenheid hebben om met andere bruidsparen ideeën uit te wisselen. Hoe leuk is dat! Een speciale Wishes App zorgt ervoor dat je alle belangrijke leveranciers te spreken krijgt. Short and sweat.

Op zondag 18 november 2018 is Studio Hoge Heren bij de volgende editie van Wishes and Weddings in Muiden. Explore by Lute is de trouwlocatie waar we te gast zijn. Je herkent deze locatie onmiddellijk van televisie. Menig TV huwelijk is hier voltrokken. Meer weten over Wishes and Weddings, of uitgenodigd willen worden voor dit bijzondere event? Kijk dan op deze link.

Click, click, click.

Explore by Lute (Muiden)

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.