Gezien in AD Wonen: fotowand van Studio Hoge Heren als unieke kunst aan de muur

Je kent het wel: die lelijk geworden muur in je huis of kantoor is al een tijdje een doorn in het oog. Die moet hoognodig worden opgeknapt. Maar wat ga je ermee doen? Wordt het stucen, verven, behangen? Of gooi jij het deze keer over een complete andere boeg om weer verliefd op je huis te worden?

Wat dacht je van een levensgrote foto vergroting op acryl toe te passen? Dat springt gegarandeerd in het oog. Strak, uniek en eigentijds. Bijkomend voordeel: hoe de muur achter deze acrylplaat eruit ziet, is ineens totaal niet relevant meer. Het eindresultaat zal niet onopgemerkt blijven.

Dilemma. Welke foto ga je hiervoor gebruiken? Gezien de gemiddelde afmeting van een muur moet de foto opname wel van hoge kwaliteit zijn anders mondt het geheel snel uit in veel ruis en zichtbare pixels. Gelukkig is daar de professionele fotograaf! Op de vele reizen die wij in ons leven hebben mogen maken hebben we toffe foto’s gemaakt van bijzondere steden en architectuur. Die foto’s houden we natuurlijk niet allemaal voor ons zelf. De kans is groot dat wij iets bijzonders hebben vastgelegd waar jij straks jarenlang plezier van kunt hebben. Kies uit onze collectie of laat iets op maat maken. Een greep uit onze collectie foto’s voor kunst aan de muur vindt je op deze pagina.

BEKIJK ONZE COLLECTIE

Fotowand als onderdeel van interieurontwerp van Studio Hoge Heren

Het is wellicht lastig een beeld te vormen van hoe zo’n levensgrote fotowand er in de praktijk uit komt te zien. Niet getreurd. AD Wonen zocht ons recentelijk op en maakte een leuke reportage over ons interieurdesign werk. Bekijk de video en zie hoe wij dineren aan de voet van de Manhattan Bridge en slapen in London. En dat allemaal op één dag. Het een keer met eigen ogen aanschouwen? Dat kunnen we op afspraak vast een keer voor je organiseren.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.