Zakelijke portretfoto's laat je maken bij Studio Hoge Heren in Rotterdam

Professionele portretfoto’s zijn om verschillende redenen handig om te hebben. Een professionele portretfoto kan helpen om een professionele uitstraling te creëren voor bijvoorbeeld je zakelijke profiel op LinkedIn of je website. Het kan ook helpen om vertrouwen te wekken bij klanten of opdrachtgevers. Als je een eigen bedrijf hebt of als freelancer werkt, kan een professionele portretfoto helpen bij het opbouwen van je persoonlijke merk. Een goede foto kan helpen om jezelf te presenteren als een betrouwbare en serieuze professional in je vakgebied.

Het hebben van professionele portretfoto’s kan ook helpen bij het krijgen van nieuwe carrièrekansen. Werkgevers en recruiters kunnen je online profielen bekijken voordat ze je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Een goede portretfoto kan hierbij positief opvallen en je helpen om op te vallen tussen andere sollicitanten. In de huidige digitale wereld, waar social media een belangrijke rol speelt, kan een professionele portretfoto helpen om jezelf te onderscheiden van de rest. Het kan helpen om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten, samenwerkingspartners of volgers.

Daarnaast geldt uiteraard dat een professionele portretfoto hebben ook gewoon leuk zijn als herinnering aan een bepaalde periode in je leven. Bijvoorbeeld als je een nieuwe baan hebt, een jubileum viert of gewoon omdat je er graag mooi en professioneel uit wilt zien.

Mensen voelen zich soms onzeker om naar een professionele fotograaf te gaan voor het maken van portretfoto’s. Dat is helemaal niet nodig. Met de flinke dosis humor, enthousiasme en geduld halen wij het allerbeste in jou naar boven. Samen gaan we op zoek naar de perfecte foto’s waarmee jij je graag presenteert aan de buitenwereld. We zeggen nadrukkelijk foto’s en niet foto.

In ons basispakket voor zakelijke fotografie zitten namelijk altijd vier variaties inbegrepen. En die variaties krijg je ook nog eens in zowel kleur als zwart-wit. We maken een close-up foto, een totaalfoto en een ‘in actie’ foto tegen een helder wit decor. Daarnaast maken we ook nog een meer mystieke close-up foto van jou tegen een donkere achtergrond. Met dit pakket heb jij voor alle denkbare situaties een goede, professioneel gemaakte portretfoto.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.