Commercial in Pathé de Kuip Rotterdam

Vanaf april 2019 zijn wij dagelijks te zien in Pathé de Kuip in Rotterdam! Voor elke film worden bezoekers getrakteerd op een blik in onze moderne fotostudio. In onze korte commercial zie je in één blik de professionaliteit en grootte van onze studio. We laten kijkers zien hoe het er bij het maken van een familiereportage (familiefotografie) aan toe gaat.

Zo zien kijkers dat het mogelijk is om te werken met een rekwisiet zoals bijvoorbeeld onze houten schommel. Dat maakt het allemaal net iets luchtiger voor diegene die moeite heeft met poseren. Maar ook benadrukken we met deze commercial dat je bij Studio Hoge Heren direct na de fotoshoot samen met de fotograaf die foto’s kunt selecteren die je graag verder uitgewerkt ziet.

Kortom, een korte en bondige blik in onze keuken. Deze commercial is uiteraard gemaakt door SHH Productions, de video- en televisieproductie tak van Studio Hoge Heren. Ook daarmee kunnen wij dus van dienst zijn.

Dit is de commercial:

Meer informatie of fotoshoot boeken?

Wil jij meer informatie over het onderwerp in dit nieuwsbericht of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons. Bel direct met de fotograaf op telefoonnummer 06-15487866 of vul het contactformulier in.